facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AutoLease Outlet

AutoLease Outlet

Info

AutoLease Outlet is uw dealer van mooie ex-lease auto's en nieuwe auto's.U bent bij ons aan het goede adres voor een mooie betrouwbare auto!

Adres: Weversbaan 4, 2352 BZ Leiderdorp
Telefoonnummer: 071-5 810 666
Stad: Leiderdorp
Route: Weversbaan 4
Postcode: 2352 BZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutoLeaseTeam AutoLeaseTeam 0 meter AutoLeaseTeam is een dynamische, universele autoleasemaatschappij die in de totale mo...
FleXauto's FleXauto's 192 meter De ideale doe het zelf garage als je zelf aan je auto wilt sleutelen. Het is netjes, ...
Koelstra Mobility B.V. Koelstra Mobility B.V. 2 km universeel autobedrijf verkoop jonge personen wagen en lichte bedrijfswagens alle mer...
Recensies
Vandaag een mooie auto gekocht bij AutoLeaseOutlet. Moesten er een stukje voor rijden maar dan heb je ook wat. Super fijne service, al onze vragen werden beantwoord en een eerlijke prijs. Zou hier zeker nogmaals een auto kopen.
Mooie auto gekocht hier. Fijn no-nonsense verkoop gesprek met Bas gehad. En ook toen ik na de verkoop bedacht dat de hoedenplank miste, heeft Autoleaseteam zijn best gedaan en de hoedenplank alsnog bij de vorige eigenaar kunnen ophalen. Prima service dus, ook nadat je de showroom al verlaten hebt.
In 2022 een cabrio gekocht. Na leuk gesprek en proefrit enige tijd later de auto gekocht. Er was een technisch probleem na aankoop. Dat werd heel erg netjes opgelost. Super service. Ze doen wat ze beloven.
Ontzettend lang al kopen wij met de familie onze auto's bij Autolease Outlet. en ook het onderhoud via Techno Center. En het is gewoon altijd goed! Ook nu weer fantastisch geholpen door Bas en zijn team aan een schitterende auto voor mijn moeder!! Fijne mensen, warm welkom, heerlijke koffie, uitstekende service en gewoon hele goede auto's!! Wederom bedankt Bas!
Wat een fijne zaak zeg! Vriendelijk, nemen de tijd voor je, geen gladde verkooppraatjes, nette auto's, dezelfde dag alles netjes geregeld en keurige aflevering van de auto. Niet onbelangrijk: de auto zelf is ook tip top in orde! Aanbod is divers in prijs/merk/type. Als ik weer een andere auto wil, ga ik hier zeker terug.
Een paar maanden geleden mijn VW Passat GTE hier aangeschaft bij Bas. Heerlijke auto maar vooral perfecte service. Na een week of 6 ging de laadkabel stuk valt buiten de garantie maar toch netjes opgelost. Een dikke 10! Geen gladde praatjes maar open en eerlijk zaken doen. AANRADER!
Erg prettig bedrijf! Ik heb afgelopen november mijn zo goed als nieuwe Up! Hier gekocht. Ik heb daar tot de dag van vandaag nog geen spijt van gehad. De heren verlenen uitstekende service en voorzien je wagen van een keuring bij een erkende garage voordat je de weg op gaat. Hierdoor ben ik verzekerd voor genoeg veilige kilometers en laten we eerlijk zijn, dat is het belangrijkst. De auto was glanzend opgepoest, met een volle tank geleverd en bovendien helemaal mijn smaak! Rode kleur, 15” velgen, stoelverwarming en geblindeerde ramen Bedankt voor de service AutoLeaseTeam & Outlet!
Afgelopen maand een auto gekocht bij AutoLeaseTeam. Verkoper Bas Verheyen. Ik kan niet anders zeggen dat wij heel correct zijn geholpen. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling en het afleveren van de auto. Alle vertrouwen in deze BOVAG garage! Een aanbeveling
Via Autohome Techocenter bij AutoLeaseTeam een nieuwe auto aangeschaft. Goede korting en service gekregen. Toen de oude auto het -na 367 000 km- begaf eer de nieuwe auto was afgeleverd uitstekend geholpen.
Laat review In maart heb ik bij de beste heren van AutoLeaseTeam een Seat Leon gekocht als occasion. Ik ben goed ontvangen met zeer vriendelijke personeel. Na een mooi testritje gemaakt te hebben, ben ik overgegaan tot de koop. Alles verliep mooi en soepel. Onderweg terug naar huis was er toch een mankementje naar boven gekomen dat tijdens test rit niet zichtbaar was. Na een contact ogenomen te hebben met Bas van AutoLeaseTeam. Was de oplossing zeer snel gevonden, auto naar de dealer gebracht. AutoLeaseTeam heeft de nodige kosten op zich genomen en ik mocht weer probleemloos de weg op! : Beste AutoLeaseTeam, Bas, bedankt voor het snelle afhandeling en hulp. Zelfs als ik auto onder handelsvoorwarden bij jullie gekocht heb! Als ik ooit toe aan een nieuwe auto ben, zijn jullie de eerste waar ik kom kijken. Groet, Ivan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid