facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autohuis Spijkenisse

Autohuis Spijkenisse

Info

Wij doen alles voor uw auto !



"Autohuis Spijkenisse is een middelgroot Bovag bedrijf. Ons succes wordt mede bepaald door onze toegewijde en vakkundige medewerkers. Wij zijn gevestigd in een modern pand wat in 1998 nieuw gebouwd is aan de autoboulevard van Spijkenisse. Vanuit dit pand bieden wij onze klanten een ruim aanbod van dealer occasions aan. Tevens hebben wij een zeer moderne werkplaats waar iedereen voor onderhoud en reparatie welkom is. Ons bedrijf heeft een open en persoonlijke sfeer."
Adres: Stevinweg 2, 3208 KM Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181624246
Stad: Spijkenisse
Route: Stevinweg 2
Postcode: 3208 KM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auto garage Spijkenisse Occasions, Autobedrijf Spijkenisse Halfweg, Auto garage spijkenisse brug, Occasions Spijkenisse halfweg, Garage Spijkenisse APK, Autodealer Spijkenisse, Bosch Car Service occasions, Garage Spijkenisse centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
0181 klein schade herstel 0181 klein schade herstel 181 meter U kunt bij ons terecht voor kleine en grote schade aan uw auto.Wij doen Spotrepair,Re...
All Vehicles Holland All Vehicles Holland 196 meter Chevy gebracht voor APK en reparaties. Zeer tevreden, netjes geholpen, prijs was prim...
Autobedrijf Kooy, úw Mazda & Hyundai dealer. Autobedrijf Kooy, úw Mazda & Hyundai dealer.... 525 meter Sinds deze maand zijn wij de trotse eigenaar van een nieuwe volledig elektrische Mazd...
Autokooi Autokooi 743 meter Eind mei een Peugeot 206 CC uit 2006 hier gekocht. Gecontroleerde kilometerstand en a...
Autorecycling Spijkcity bv Autorecycling Spijkcity bv 943 meter Alleen maar goede ervaringen.Doen niet moeilijk met zoeken naar onderdelen. Top!!!
Autobedrijf Herrewijnen Autobedrijf Herrewijnen 988 meter Een hele goede garage met mensen die weten waarover ze praten vanuit vakmanschap .
HY CARS Automotive HY CARS Automotive 1 km Je wordt er fijn geholpen, ben tot nu toe tevreden
R&R Dealeroccasions R&R Dealeroccasions 1 km Auto's die te koop staan, zijn rijp voor de sloop!!
Garagebedrijf van Hoof Garagebedrijf van Hoof 2 km Deze garagehouder staat echt voor iedereen klaar. Fijne deskundige vakman.
Recensies
Hier een auto gekocht en ook in onderhoud van mijn andere auto's word goed geholpen en naar waarheid geholpen met vervangen van onderdelen die nodig zijn. Dit bedrijf heeft veiligheid in het verkeer met een goed voertuig zeer hoog in het vaandel staan.
Ik ben bijzonder tevreden met dit bedrijf. Twee jaar geleden een auto gekocht naar volle tevredenheid. Nooit problemen mee gehad. Gisteren in de buurt en voor een reparatie even aan gewipt voor het maken van een afspraak maar dat hoefde niet want het werd meteen even in orde gemaakt en ik kon er op wachten. Ondanks dat ik de auto daar niet in onderhoud heb. Kosten: nul komma nul. Tof bedrijf, toffe mensen en top service. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Fijne ervaring met het kopen en het inruilen van de auto. Eerlijke prijs, goede service en lekkere koffie. Autohuis Spijkenisse daar kun je op bouwen!
Paar jaar geleden hebben wij bij bij dit bedrijf een Mercedes gekocht, zijn hier nog altijd ontzettend blij mee. Zo ook met de sleutelhanger die we er toen bij kregen, echter was ik het muntje in een winkelwagen verloren, dus mijn man was minder blij met mij ;- Op de vraag heeft u deze sleutelhangers nog en zou ik er 1 kunnen kopen? Kreeg ik als antwoord: "We zullen er twee naar je opsturen, dan kan je even voorruit Betalen hoeft niet maar als je een keer op een regenachtige dag een review op Google wil schrijven dan worden wij daar altijd heel blij van!" Nu wil het dat het erg regenachtig is en belofte maakt schuld, dus bij deze. Nogmaals bedankt Ron & Richard mijn man is weer blij met mij
Erg goed geholpen, mooi aanbod en vriendelijk personeel. Binnenkort ga ik de auto die we willen hebben bestellen bij hun.
Vriendelijke verkopen. Afspraak op tijd. Geen pusher voor een deal
Na het bekijken van online advertentie had ik besloten om toch langs te gaan bij Auto Spijkenisse. Aantal keer gebeld maar geen gehoor. Ook ben ik later niet teruggebeld wellicht waren ze druk en geen tijd gehad??. Bij het nader inziens was de auto toch niet in dezelfde staat zoals online beschreven. De auto in kwestie was niet onderhouden, piepend geluid vanuit de motor, voorbanden vervangen door een goedkopere merk terwijl achtbandjes ook aan vervanging toe waren, schakelbak voelde niet echt betrouwbaar en nog een paar punten waar aandacht aan moest worden besteed. Dit ook bij de verkoper gemeeld maar hij vond dat heel normaal en nam het ook niet serieus. Ook had hij niet eens de interesse om verder naar de auto te kijken want de auto was al afgeprijsd LET OP: de prijs was nog steeds boven het gemiddelde vergeleken met andere online advertenties. Mocht ik de auto willen kopen dan zouden de reparaties kosten daar bovenop komen. Maw als koper moest ik opdraaien voor de kosten. Het is nog steeds verassend hoe zo een auto door APK is gekomen. Let goed op als je van plan bent om een auto te kopen bij deze garage. Aankoopkeuring bij een andere garage moet je toch serieus overwegen mits je geen technische kennis hebt. Over het algemeen was de ervaring slecht en kwamen ze niet bepaald betrouwbaar over. Beste Auto Spijkenisse, Het is niet veel gevraagd om klant “normaal” te woord te staan. Op zijn minst vragen beantwoorden, en zaken serieus nemen sommige klanten hebben toch iets meer technischkennis. €10000 voor een auto met allerlei mankementen is belachelijk voor woorden. Het feit dat de verkoper het niet eens serieus nam zegt veel over de betrouwbaarheid van de zogenaamde A-klasse BOVAG garage.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Autohuis Spijkenisse met het openbaar vervoer


Spijkenisse, Zinkseweg 410 meter
102
104
105
115
205
403
404

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid