facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autohuis Marchant

Autohuis Marchant

Info

In- en verkoop van jonge occasions.
Het kost niets, dus volg de pagina!
Wie weet staat er iets leuks voor jou bij!

Geschiedenis

In- en verkoop van jonge occasions.
Het kost niets, dus volg de pagina!
Wie weet staat er iets leuks voor jou bij!

Adres: Marchantstraat 102, 7333HL Apeldoorn
Telefoonnummer: +31648773352
Stad: Apeldoorn
Route: Marchantstraat 102
Postcode: 7333HL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Autohuis Marchant reviews, AutoCentrum Apeldoorn, Vw specialist Apeldoorn, Occasions Apeldoorn arnhemseweg, Garage Apeldoorn Zuid, Automobiel Service Apeldoorn review, Betrouwbare garage Apeldoorn, Auto Mobiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autogroothandel Veldhuizen Loenen Autogroothandel Veldhuizen Loenen 8 km wij kopen en verkopen alle soorten auto,s, bedrijfswagens, caravans en aanhangwagens,...
Recensies
Mooie Ford Fiesta aangeschaft. Eigenaar heeft ons goed, kundig en vriendelijk geholpen. Goede prijs en een probleem wat na een week naar boven kwam is snel en kosteloos verholpen. Prima bedrijf.
Ik ben langs geweest om een aantal Seat Ibiza's te bekijken en mogelijk mijn oude auto in te ruilen. Mijn aandacht ging uit naar 2 auto's die bijna gelijk aan elkaar waren. Ik was heel serieus, toch koste het wat moeite om met één auto een proefrit te maken. De andere auto mocht ik eventueel buiten in het zonlicht bekijken. Een tweede proefrit was absoluut niet mogelijk. Voor de proefrit werd €15,00 in rekening gebracht! Uiteraard ben ik zonder nieuwe auto vertrokken want ik vind dit een vrij bijzondere manier van auto's verkopen. Bijna alle auto's zijn geïmporteerd. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, maar... De kilometerstanden van de meeste auto's liggen bijzonder dicht bij elkaar. Dit kan natuurlijk. Toch het is goed om na te gaan of dat dit niet iets te toevallig is? Uiteindelijk heb ik dezelfde dag bij Terwilliger Automotive in Apeldoorn wel zonder enige moeite een proefrit kunnen maken en heb ik hier een mooie auto kunnen kopen.
Golf 7 gekocht bij dit bedrijf. Erg vriendelijke eigenaar die je goeie informatie geeft over je aankoop en/of wat je nodig hebt. Erg tevreden!
Super goed geholpen. Ze hebben het druk maar maken wel tijd voor je. Alles geregeld met de auto, apk, import, belasting! Top geregeld!
Auto gekocht erg tevreden eigenaar was heel gastvrij en behulpzaam bij het kiezen van auto top !
Langs geweest om een proefrit te doen in een ford fiesta. Dag van te voren een mail gedaan dat wij hiervoor langs zouden komen. Auto bekeken en nogmaals gevraagd om een proefrit, dit was volgens verkoper niet mogelijk aangezien er nog geen akkoord was gegeven op de koop. Hele vreemde manier van zaken doen wanneer je een auto wilt verkopen. Kom hier niet terug.
In september hebben wij bij Autohuis Marchant een Opel Corsa uit 2011 gekocht. Tijdens de bezichtiging en de proefrit zijn wij netjes en vriendelijk geholpen. Het personeel is eerlijk over de auto die zij verkopen. Dezelfde dag dat wij de auto gekocht hadden, ging het oranje motormanagement lampje branden. "Het ging vermoedelijk om een kapotte sensor". We konden de auto na het weekend langsbrengen en zij regelden de rest. Naast de kapotte lambdasonde sensor bleek ook de sparrel van de multiriem versleten te zijn, zo werd naar ons gecommuniceerd. Met werkplaatskorting konden wij deze direct laten vervangen voor €190 excl. BTW. Ter plaatse konden wij kiezen voor een contante betaling zodat de BTW kosten niet berekend werden, of voor een pinbetaling inclusief BTW. Wij kozen voor het laatste. De factuur zou na het weekend op de Whatsapp of de mail komen. Na 2 weken hadden wij echter nog steeds geen factuur ontvangen. Hier moesten we weer achteraan bellen. Al met al wisselende gevoelens over gehouden aan dit bedrijf. Het personeel is ter plaatse vriendelijk, maar de service laat soms ter wensen over. Daarnaast bleek er na een dag al wat mis te zijn met de auto, waardoor wij voor extra kosten kwamen te staan. Ik ben blij met de auto die we hebben gekocht, maar zou hier denk ik niet nogmaals een auto kopen.
Vriendelijke man, wist me goed te informeren over de auto. Mooie auto gekocht.
Heeft nette auto’s staan, goede en eerlijke service
Mazda 5 gekocht prima familie auto. En een transparante verkoper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid