facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autohuis De Gouden Driehoek

Autohuis De Gouden Driehoek

Info

Autohuis de Gouden Driehoek is een RDW erkend autobedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte personen- en bedrijfswagens.

Adres: Europaweg 19, 9636 HT Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 050 305 1612
Stad: Zuidbroek
Route: Europaweg 19
Postcode: 9636 HT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Zuidbroek, Garage Zuidbroek review, Europaweg 19 Zuidbroek, Garage Bakker Zuidbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wij hebben hier een Mercedes Benz C klasse station gekocht en deze auto vertoonde noodloop/motor storing en problemen in de katalysator/roetfilter binnen 2 maanden. Tot op heden is de auto niet goed. Nog maar niet te spreken over de 2 leen auto's waarbij koppelingskabels breken terwijl je kleine kinderen in de auto hebt. Hieronder wordt benoemd dat ze opereren onder autogarage bakker. Dit is waar. Wij gaan het bedrijf wettelijk aansprakelijk stellen. Update 22-03-23: Peter heeft het netjes met ons opgelost en de auto terug genomen. Wij kunnen eindelijk verder.
Heb vanmorgen van mijn overleden schoonvader de auto verkocht aan autohuis Gouden driehoek. Ik vroeg er 2000 euro voor, maar dat kon niet en eerste instantie gaf hij 1000 euro want hij moest er ook wat aan verdienen wat begrijpelijk is. Naar zijn zeggen ging hij de auto te koop zetten voor 1850 euro. Daar had mijn schoonvader de Opel Meriva 35-TZ-BX in oktober 2022 voor gekocht volgens hen. Toen ik weg reed riep hij mij terug en deed een bod van 1400 euro en wij gingen hiermee acoord omdat we het redelijk vonden, omdat hij hem weer voor 1850 euro tekoop zet. Nu schetst onze verbazing dat de opel Meriva 35-TZ-BX te koop staat voor 2690 euro. We voelen ons behoorlijk beet genomen, een auto waar mijn schoonvader heel trots op was en er heel zuinig op, onlangs weinig van te hebben genoten helaas. Ik vind deze garage behoorlijk onbetrouwbaar de Opel Meriva is goed en goed onderhouden ook is hij gekeurd. Hoop dat de gene die hem koop dit leest. zo word je besodemieterd over de rug van een overledene
Eerste klas oplichter. Lichtte eerst mensen op onder naam van Bakker Autoservice. Als de auto letterlijk ontploft na 4 maanden, heb je pech gehad, want nu is ineens de bedrijfsnaam anders. Smeerpijp. Wettelijke garantie heb je volgens hem geen recht op... Een gewaarschuwd mens telt voor 2! Oja, vrijwel alle positieve reviews hier zijn van nep accounts haha Edit: Opel Zafira 01-TB-HZ Denk dat je dan wel genoeg weet of niet
We hebben hier een Toyota verso gekocht. Deze auto kwamen ze thuis door ons laten bekijken. Ze kwamen de afspraak na. De koop verliep vlot, vriendelijk en behulpzaam. De auto pakte prima uit. Met vriendelijke groet, Jan
Ik was erg enthousiast nadat ik op marktplaats een advertentie zag van een leuke auto bij Autohuis De gouden Driehoek B.V. Na 2 keer contact met medewerker Richard te hebben gehad bellen hadden wij een afspraak gemaakt dat ik de auto de volgende dag zou mogen ophalen. De eerste potentiële koper had namelijk afgezegd. Ik had mijn werk op de hoogte gesteld en regelde dat ik een dagdienst had zodat ik in de avond de auto zou kunnen ophalen. 1,5 rijden. De avond van te voren wilde ik de auto nogmaals bekijken en zag ik dat de advertentie weg was. Ik nam direct contact op met Richard om onze afspraak nog een keer te bevestigen. Hier gaf Richard aan dat zijn collega de auto verkocht had aan zijn nichtje ... Zo teleurgesteld als ik was omdat ik ervan uit ging een leuke auto te kopen dacht ik ook hoezo geen belletje of berichtje dat de auto weg is? We hadden immers een afspraak.. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik er niet oké mee was hoe het gegaan was en kreeg als reactie dat Richard er niks aan kon doen. Richard dacht niet verder mee over een eventuele vergoeding of een auto met korting. Het was immers niet mijn schuld. Toen ik aangaf dat ik een slechte revieuw zou gaan plaatsen kreeg ik als antwoord dat ik geen koop overeenkomst had gesloten en geen aanbetaling had gedaan. Maar we hadden een duidelijke afspraak via de telefoon gemaakt. Ik vind het erg teleurstellend hoe dit zo gegaan is en ik raad iedereen af hier een auto deal te gaan doen.
Ik heb mijn auto aan Autohuis verkocht. Vrijwaringbewijs ter plekke ontvangen. Was leuk! Zonder gezeur en het janken van de koper. Wel technische staat, bekende mij minpunten heb ik in mij advertentje vermeld. De koper heeft de auto grondig gecontroleerd. Ik heb adequaat bedraag ontvangen. Dus als wilt u auto verkopen Autohuis bellen kan ook via Messenger alles netjes regelen Richard vragen. Toppers!
Nette auto gekocht en door Peter vriendelijk geholpen. Prima service!
Ik heb hier vorig jaar een auto gekocht tot volle tevredenheid. De verkoop kwam tot stand op basis van wederzijds respect en vertrouwen! Aan de onderhoud van de auto kwam ook niks te kort. Vele kennissen hier na toe verwezen die ook uiterst tevreden zijn. Top bedrijf! Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en de service achteraf verdient een enorme pluim!!
Ik had me geen betere auto kunnen treffen. Ze hebben snel gehandeld en er is goed geluisterd naar mijn wensen. Auto letterlijk in nieuwstaat mogen ontvangen afkomstig van de 1e eigenaar. Heb de eerste 20d km onderhoudsvrij gereden en vervolgens alleen klein beurtje te hoeven doen. Zeker een aanrader voor de zakelijke rijders!
Vandaag een auto wezen kijken. ik heb vier uur heen en vier uur terug moeten reizen. Verkoper gaf niet aan dat de auto inhield. Hij was al op de hoogte van de mankement. Hij had al door telefoon kunnen zeggen. Kom ik vandaag aan en zeggen dat de auto mankeert. Waardeloos. Hele dag vergooid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid