facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AutoHoutum - fullservice autobedrijf

AutoHoutum - fullservice autobedrijf

Info

VW|Audi-specialist. Voor jonge occasions met karakter, gunstig geprijsd en rijk uitgerust ben je bij ons op het juiste adres! Ook voor onderhoud, tuning, reparaties en schade!

Geschiedenis


Welkom op de website van Autobedrijf Arjan van Houtum


Autobedrijf Arjan van Houtum is een universeel autobedrijf dat volledig is gespecialiseerd in de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Wij bieden onze klanten een uitgebreid pakket aan dienstverlening. Ons doel is u op professionele manier te ontzorgen.

U kunt bij ons terecht voor: Jonge occasions vaak voorzien van veel opties, Nieuwe auto’s, Onderhoud, Reparatie, APK, Bandenservice inclusief opslag van zomer- en winterbanden, Airco Service, Brandschoon reinigen van auto’s in de geautomatiseerde wasstraat.

Overige opties: uitgebreide garantie, onderhoudscontracten, occasion lease en bemiddeling bij financiering



"Specialist in VW/Audi. Fullservice autobedrijf. Altijd jonge occasions met karakter. Ook voor reparatie, onderhoud, schadeherstel en ZiP-tuning."
Adres: De Vlonder 7, 5427 DB Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: (0492) 327300
Stad: Boekel
Route: De Vlonder 7
Postcode: 5427 DB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Boekel, Autohandel Boekel, Autobedrijf Volkel, Van Rijbroek Boekel auto, Autobedrijf Uden, Autobedrijf Gemert, Audi specialist Brabant, ELVRO Boekel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AD Autobedrijf Autoservice Elvro AD Autobedrijf Autoservice Elvro 72 meter Vriendelijk en correct. Ik zou hier zeker een auto kopen. Groet Mourad
Auto van der Velden Boekel Auto van der Velden Boekel 414 meter Goede eerlijke garage
Recensies
Super bedrijf met goede glas heldere afspraken. Audi a4 s-line gekocht. In de garantie een klein probleempje gehad. Maar keurig netjes opgelost. Fijn contact gehad. Werd ook netjes te woord gestaan. De verkoper niels nam alle tijd voor mij. Niels was fijn zaken te doen. Kom zeker nog eens terug. Ook d3 jongste van ons wil graag nog eens langs komen voor die mooie groene r8 die je netjes voor hem gestart had kortom top bedrijf met top service.
We hebben hier een jaar geleden een hele mooie Audi cabrio gekocht. In de tussentijd 2x terug geweest in de garantie periode. We mochten zelfs nog na de garantie periode komen omdat we niet eerder een Audi keuring konden regelen, vonden ze geen probleem. Beide keren hebben ze alles gedaan om de problemen op te lossen, geen gezeur over algemene slijtage oid. Zelfs een keer de ruitenvloeistof ongevraagd bijgevuld en de auto gewassen. Wij zijn dus super tevreden.
Super goede ervaring met AutoHoutum. Een prachtige auto gekocht, die volgens alle afspraken werd afgeleverd. Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres om tegen een eerlijke prijs gewoon een goede auto te kopen. Wat ook een fijn gevoel geeft is dat ze auto's verkopen van merken die ze goed kennen. Hierdoor weten ze wat ze verkopen en kunnen ze een goede service bieden vanuit de werkplaats. Als je een mooie jonge occasion zoekt kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.
Aardige verkoper, mooie zaak. Erg vervelend dat de auto niet de velgen had waarmee geadverteerd word en er een heleboel fotos gemaakt zijn behalve van de beschadigde stoel en de schade ook nergens vermeld staat. Zonde van de tijd geweest
Ongeloofelijke mooie auto's ik kan hier elke dag van dromen om eentje te kunnen aanschaffen, was het maar zon feest.
Auto gekocht. Ontzettend tevreden over de service. Schokdempers werden vervangen en de auto met volle tank gekregen top!
Super netjes service!! Auto gekocht met super service!
Vorig jaar hier een Audi A6 gekocht. Destijds perfect geholpen! Vandaag binnen de dealergarantie allemaal punten opgelost terwijl ik gewoon kon werken aan de koffietafel in de showroom. Altijd een warm welkom en persoonlijke service. Iets wat ik helaas bij de Audi dealers Utrecht en Zeist niet heb ervaren. Ik moet er een uur voor omrijden maar dat doe ik met plezier!
Onverkoopbare auto gekocht waarbij de BPM veel te laag was. De belofte het op te lossen wordt niet nagekomen, koop hier geen auto bij deze oplichters!
Mooie bedrijf voor als je op zoek bent naar een VW, AUDI TESLA. en af en toe een occasion van een ander merk. Vriendelijk personeel en erg meedenkend met de klant. Een kennis van mij had er een audi gekocht en bleek na enkele weken niet in orde te zijn, na contact te hebben gehad gingen ze de auto onderzoeken maar konden de oplossing niet vinden. Dus wilde hij hem wel terug nemen voor dezelfde prijs of iets anders uitzoeken, maar ja geld meenemen dan. Dus geld terug gekregen en elders een auto gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid