facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autohopper de Voogd

Autohopper de Voogd

Info

Autohopper is de no non-sense autoverhuurder. Huur bij ons eenvoudig een verhuisbus of personenauto.
Al vanaf 19 euro per dag.

Adres: Bedrijfsweg 4, 4387PD Vlissingen
Telefoonnummer: 0118470666
Stad: Vlissingen
Route: Bedrijfsweg 4
Postcode: 4387PD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autohopper Vlissingen, Auto huren Zeeland, Auto huren Middelburg, Busje huren Zeeland, Busje huren Middelburg, 9 persoons bus huren Zeeland, Verhuisbus huren, Bus huren Zeeland ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HierHuren.info HierHuren.info 3 km HierHuren.info
Recensies
Geweldig, heb bij mijn hypotheek bij de rabobank een waardebon gekregen voor de huur van een busje 20m3 om te kunnen verhuizen. Ik ben erg gastvrij en vriendelijk behandeld en de bus was top! Wat een verschil en een gemak om zo je inboedel te verhuizen, succes gegarandeerd en daarmee een zekere aanrader!
Vandaag bakwagen van Autohopper gehuurd. Zoon en schoondochter verhuisd incl. piano. Ideaal zo'n laadklep! Perfect geregeld verder. Als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug.
Snelle service en alles keurig in orde. Ga zeker vaker huren bij hun.
Auto zelf was prima, echter de bejegening toen ik aangaf dat mij alle voorwaarden niet duidelijk waren uitgelegd en ik ze zelf liever op papier en in de auto terug had willen zien; was nogal kleinerend en onprettig. En naar mijn mening niet klantvriendelijk.
Bij Autohopper De Voogd in Vlissingen kan je voor een scherp tarief een jonge frisse auto of bestelbus huren. Je word er vakkundig geholpen en ze nemen alle tijd voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid