facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autohopper Auto van Dijck

Autohopper Auto van Dijck

Info

Auto of (verhuis)bus huren of shortlease. Dat doe je bij Autohopper Auto van Dijck in Hapert. Wij verhuren al vanaf een dag. Informeer gerust naar de huur mogelijkheden. Graag tot ziens aan de Industrieweg 13 te Hapert.



"Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Kortgezegd betekent dat transparantie en duidelijkheid over de voorwaarden. Geen verrassingen achteraf en geen addertjes onder het gras dus. Autohopper is hét adres als je voor een scherpe prijs een nieuwe en luxe auto of bestelbus wilt huren. Met ruim 100 vestigingen is Autohopper de grootste autoverhuurder van Nederland."
Adres: Industrieweg 13, 5527aj Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31497382942
Stad: Hapert
Route: Industrieweg 13
Postcode: 5527aj


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Busje huren Bladel, Autohopper Velserbroek, Autohopper Voorhout, Autohopper Roden, Autohopper Venray, Autohopper Brummen, Autohopper Ede, Autohopper Hillegom
Recensies
Zeer slechte ervaring daar. kan wel zijn dat ik dat ik daar een auto koop zonder garantie, maar mag toch wel verwachten dat als ik een auto koop van een paar duizend euro dat alles werkt. en niet drie keer terug moet en het dan nóg niet werkt.
Alles perfect verlopen. Huur van bus was zo gepiept. Vriendelijk ontvangen. Ook bij inleveren bus.
Gemakkelijk te reserveren, vriendelijke mensen, kon de auto de dag ervoor al ophalen, geen gedoe, goede auto, alles prima!
Goede service en schone voertuigen personen busen klantvriendelijk.
Helemaal goed geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid