facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autohandel Autodemontagebedrijf Henk van Olst

Autohandel Autodemontagebedrijf Henk van Olst

Info

U kunt bij dit bedrijf terecht voor nieuwe en gebruikte onderdelen en gebruikte auto's. Via onze website kunt u bekijken welke onderdelen en auto's wij aanbieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Bel gerust want wij hebben nog niet alles online.



"Autodemontage Henk van Olst zal per eind augustus 2023 stoppen. Wel zal de afdeling Autohandel blijven bestaan. Het is voor ons dus niet meer mogelijk om u vanaf genoemde datum te helpen aan auto onderdelen. Het is wel mogelijk om via internet de eventueel bestaande online voorraad online te bestellen."
Adres: hullerweg 126, 8071rp Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-252600
Stad: Nunspeet
Route: hullerweg 126
Postcode: 8071rp


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Henk van Olst Marktplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hamu automaterialen Hamu automaterialen 261 meter Vandaag gebeld met hun . Krijg je muziek te horen en dan hoor je .je bent de eerst wa...
Prins Esclusivo Prins Esclusivo 320 meter Waar kan ik beginnen, van onderhandelen tot aan aflevering en service, in één woord.....
Autobedrijf Wim Prins Autobedrijf Wim Prins 341 meter Dit weekend me bmw 530i opgehaald. Keurig gewassen en gepoets met een nieuwe apk. Al ...
GOOZE GOOZE 649 meter Goede communicatie, een geweldig mooi product, scherpe marktconforme prijzen en snell...
Garage Nunspeet Garage Nunspeet 827 meter
Van Geenen Auto's Van Geenen Auto's 908 meter Super zaak ondanks dat ze gesloten waren op paas zaterdag toch bereid om mij te helpe...
Recensies
2 zijdeuren voor een nette prijs en helemaal compleet gekocht. Op de afgesproken tijdstip stond het al klaar. Medewerker heeft vriendelijk geholpen met puzzelen en inladen in de kofferbak.
Email meteen beantwoord. Ook aan de telefoon bijzonder vriendelijk. Vrijdag had ik beloofd om op zaterdag het onderdeel te halen. Zaterdagochtend wederom vriendelijk ontvangen door meneer Van Olst zelf. De rust zelve: Je wordt vertrouwd door de eigenaar. Hij laat je op zijn bedrijfsgrond rondlopen zonder dat hij erbij is. Waar vind je dat nog? Prijzen alleszins redelijk. Topadres!
Ouderwetse autosloperij waar je zelf het terrein op kunt met een hamer en schroevendraaier. Dus trek je laarzen aan en dan heb je voor wat kleingeld weer mooie onderdelen. Vriendelijke eigenaar, no-nonsense. Een nadeel is dat hier meestal alleen erg verouderde automodellen staan, maar dat is passend aan deze stijl van bedrijfsvoering.
Zeer vriendelijk . Onderdeel besteld. Zeer snel en geleverd. Goed ingepakt . Mooie prijzen goede service. Aanrader !
Super bedrijf. Voor iedereen wat wils. Mooie mensen.
Hele goede service, vragen worden netjes en snel beantwoord. Snelle verzending, goed ontvangen en keurig ingepakt zodat het niet beschadigd. Dikke 10! Een echte aanrader!
Ik vond ze via Marktplaats. Had een onderdeel nodig voor mijn auto. Er was een snelle communicatie en verzending. De onderdelen waren in de staat zoals beloofd en ik kreeg zelfs een factuur via de mail gestuurd. Kortom, alles erg netjes en snel.
Top service; Via marktplaats een Abs module gekocht voor BMW, die bleek niet te werken. Zonder extra kosten of moeite een andere toegestuurd gekregen. Helemaal tevreden!
goed geholpen aan de onderdelen die ik nodig had
Zijspiegel besteld via marktplaats. Heldere communicatie, zeer snelle verzending en goed verpakt! Zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid