facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoglaz Groenlo

Autoglaz Groenlo

Info

Heeft u een ster of een barst in uw autoruit? Autoglaz Groenlo is dé autoruitspecialist in de regio waar u terecht kunt. We werken voor vrijwel alle verzekeraars waardoor u altijd de beste kwaliteit en de beste voorwaarden kunt verwachten.



"Heeft u een ster of een barst in uw autoruit? Autoglaz Groenlo is dé autoruitspecialist in de regio waar u terecht kunt. We werken voor vrijwel alle verzekeraars waardoor u altijd de beste kwaliteit en de beste voorwaarden kunt verwachten."
Adres: Bolwerk 1, 7141 JM Groenlo
Telefoonnummer: 0620339451
ln.zalgotua@olneorg
Stad: Groenlo
Route: Bolwerk 1
Postcode: 7141 JM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: autoglaz haarlemmermeer, correct autoglas vestigingen, autoglas, autoglaz alphen aan de rijn, autoglas veendam, glasgarage, autoglaz hoofdkantoor, autotaalglas
Recensies
Vriendelijke mensen en ook een goede service. Tijdens het wachten een kopje koffie aangeboden en de monteur is erg vakkundig; het sterretje niet meer zichtbaar. Als het nodig mocht zijn, kom ik hier zeker weer.
GOED bedrijf. Duurde alleen 1 dag te lang. Erg vriendelijk. Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid