facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoglas Perfect

Autoglas Perfect

Info

U heeft een gaatje, een ster of scheurtje in uw voorruit? Onze gespecialiseerde autoglas monteurs staan garant door hun jarenlange ervaring.

Geschiedenis

Autoglas Perfect is sinds 2006 een gespecialiseerd bedrijf in het vervangen en repareren van auto ruiten.

Onze organisatie bestaat uit een jong en dynamisch team dat jarenlang ervaring heeft in autoruiten, sterreparaties, tinten en blinderen van ramen, carwrappen en gehele airco service.

De organisatie onderscheidt zich op de markt, omdat het personeel professioneel te werk gaat met bijbehorende instructies. Daarbij blijft de vakbekwaamheid van het personeel in ontwikkeling omdat het vanuit de organisatie gestimuleerd wordt om zich bij te scholen en verder te ontwikkelen. Een ander aspect dat hoog in de vaandel staat is verantwoording, veiligheid en kwaliteiten van het geleverde werk.

Voor ons team is prijs kwaliteits verhouding, flexibiliteit, veiligheid, stabiliteit en inzet van groot belang, om zo tegemoet te komen aan de eisen die onze opdrachtgevers als auto dealers, garages en particuliere klanten aan ons stellen. Het samenspel tussen U en onze organisatie dient zorgvuldig te worden gepland en voorbereid waarna tot concrete uitvoering kan worden overgegaan. Dit is van groot belang voor een goed eindresultaat.

Het is daarom ook van belang om onze organisatie al vooraf te contacteren via onze contact pagina of offerte pagina. Zo kunnen wij het juiste personeel op de juiste plaats inzetten, een goede communicatie kan het verschil maken !

Zowel voor particuliere klanten, auto dealers als garage bedrijven is Autoglas Perfect u graag van dienst!



"Autoglas Perfect is sinds 2006 een gespecialiseerd bedrijf in het vervangen en repareren van auto ruiten.Onze organisatie bestaat uit een jong en dynamisch team dat jarenlang ervaring heeft in;-autoruiten-sterreparaties,-airco servicesDe organisatie onderscheidt zich op de markt, omdat het personeel professioneel te werk gaat met bijbehorende instructies. Daarbij blijft de vakbekwaamheid van het personeel in ontwikkeling omdat het vanuit de organisatie gestimuleerd wordt om zich bij te scholen en verder te ontwikkelen. Een ander aspect dat hoog in de vaandel staat is verantwoording, veiligheid en kwaliteiten van het geleverde werk."
Adres: Driemanssteeweg 94, 3084 CB Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4805183
Stad: Rotterdam
Route: Driemanssteeweg 94
Postcode: 3084 CB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Perfect carwash rotterdam, Autotaalglas
Recensies
Ik ben zeer tevreden met de vervanging van de ruit voor mijn taxi auto bij Autogas Perfect. De service was uitstekend en de kwaliteit van het werk was top. Ik zou Autogas Perfect aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte service voor zijn of haar voertuig.Services: Autoruitreparatie
Beste keuze! Super vriendelijk en behulpzaam. Luistert naar mijn wensen. Zeker een aanrader !Services: Autoruit vervangen
Direct geholpen terwijl je wacht. Goede prijs ook. Bedankt jongens!
Top service gehad, heel vriendelijk personeel en professioneel.Services: Autoruitreparatie
Top bedrijf om je airco te laten vullen. Echt heel aardig professioneel personeel. Ik heb dit bedrijf gevonden via Google. Belde voor informatie om de airco van mijn Twingo te laten vullen, kon direct de volgende dag langsrijden voor een lagere prijs dan andere concurrenten, ook maar meteen gedaan en met 20 min was het klaar. Achteraf was er helaas toch een kleine lekkage in het systeem, gelukkig voegen ze bij Autoglas Perfect contrastvloeistof toe aan het koudemiddel zodat het voor de reparateur heel simpel was om de lekkage op te sporen. Na de reparatie kon ik weer dezelfde dag terecht om het systeem opnieuw te vullen. Aanrader!Service: Airconditioning
Goed advies. Scherpe prijzen. Vaak geen eigen risico bij ruit vervanging.
Maandag gebelt voor het vervangen van een voorraam en de paar uur later had ik een nieuwe ruit .....echt top
Top service gehad, heel vriendelijk personeel en professioneel.
Komen afspraken niet na, zeer onvriendelijke eigenaar, slecht werk geleverd maar wel volle mep moeten betalen. Kl*te bedrijf.
Erg fijn en snel geholpen. In de ochtend een sterretje in mijn voorruit gereden. Zelfde dag nog na het werk om 17.15 direct geholpen. Kwartiertje gewacht en klaar. Super prijs/kwaliteit verhouding. Snap niet dat mensen naar Carglass oid gaan. Ondertussen hebben ze even een doekje door de auto heen gehaald. Zomaar als extra service zonder te vragen. Hardwerkende en vriendelijke mensen. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Autoglas Perfect.

Rotterdam autoglasservice

openingstijden, locatie, vervoer. Driemanssteeweg 94 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Autoglas Perfect adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Autoglas Perfect. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Autoglas Perfect delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carglass Nederland Carglass Nederland 9 km Nieuw bij Carglass® Rotterdam: reparatie kleine autoschade. Vraag nu online een offer...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid