facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AutoFirst John Weijs

AutoFirst John Weijs
Adres: Hofweg 23, 5966NE America
Telefoonnummer: 077 – 4641544
Stad: America
Route: Hofweg 23
Postcode: 5966NE


Recensies
Slechte service met onjuist prijs indicatie. Bij het achterlaten van mijn auto van de APK keuring waren er opeens allemaal lampjes kapot die thuis niet kapot waren. Werd gedwongen om contant te betalen. De bon ook niet meegekregen. Ik wil iedereen waarschuwen die naar deze garage gaat. AutoFist John Weijs is een afzetter en is alleen op geld uit.
20 september aangekomen op Limburgse Peel waar ter plekke auto niet meer wilde starten en enorm naar benzine rook. Door ANWB naar deze garage gesleept. Rubbers van de brandstofinjectoren waren kapot. Helaas konden niet alleen de ringetjes vervangen worden maar er moesten 4 compleet nieuwe injectoren in. Dhr. Weijs heeft de meest mogelijke moeite gedaan om onze auto voor vrijdag weer klaar te hebben. We werden op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Alles werd uitgelegd en aan ons laten zien. Er is zelfs moeite gedaan om ons op de voordeligste manier te helpen. Van onze kant niets dan lof. We bevelen deze garage dan ook van harte aan. Dat de taart maar goed heeft gesmaakt mannen. Dik verdiend.
Persoonlijke service is top Geen moeilijke taal , maar gewoon vakwerk .
Prettig adres voor reparatie en onderhoud van de auto. Diverse werkzaamheden laten uitvoeren de afgelopen jaren. Ook apk en regulier onderhoud. Er word ook duidelijk aangegeven dat er eerst naar de auto wordt gekeken, en vervolgens een berekening gemaakt wordt en dan overleg zal plaatsvinden, wat ook zeer correct gebeurd. Zeer tevreden over de communicatie, deskundigheid en prijs.
Ik heb de afgelopen maanden kennis gemaakt met Autoservice John Weijs. De auto had een zeer lastig probleem, dat niet snel op te lossen was. Maar het team van Autoservice John Weijs heeft alles tot in de puntjes geregeld. Na de reparatie was de auto weer tip top in orde. Duidelijke communicatie, goed vakmanschap en doortastendheid. Er werd altijd gedacht in oplossingen. Mijn complimenten !!!!!
Ik ben al jaren een tevreden klant bij John en En heb als eerste het stability4cars systeem mogen uitproberen onder mijn superb. Dit systeem zorgt er voor dat de wagen bij zware belasting toch nog een goede wegligging blijft houden. Eigenlijk had ik hulpveren willen laten plaatsen maar John heeft me overgehaald om dit te laten monteren. Het was veel goedkoper in aanschaf maar ook in montage. Ik heb het er nu 3 maanden onder zitten en ben erg tevreden. De auto is met een zware kar of met zware belasting in de achterbak veel stabieler. En je merkt eigenlijk niets van het systeem als je er gewoon onbeladen mee rijd. Dank je John voor je goede advies.
Tijdens onze vakantie op CenterParcs het Meerdal pech met de Kangoo 4x4. Na een belletje met Autoservice John Weijs konden we binnen een uur terecht. Daar bleek een kapotte accu en dynamo. Volgende dag was de auto al klaar. Heel hartelijk dank voor de goede service! Dus mocht u pech krijgen tijdens uw vakantie op CenterParcs is een telefoontje naar Autoservice John Weijs zeker de moeite waard. Vriendelijke groeten van een tevreden klant.
Met een onverwachte storing aan de auto tijdens onze vakantie hier terecht gekomen. Top dat deze mensen tussendoor tijd hebben om ons weer op weg te helpen. Zeer vriendelijke mensen, top service en nette prijs!
Autopech tijdens vakantie centerparcs, kon direct langskomen voor diagnose. Later op de middag was het bestelde onderdeel binnen en kon de auto direct gerapareerd worden. Vriendelijk personeel en erg schappelijke prijzen. Nogmaals bedankt heren!
Fijne service tot nu toe top geholpen!! Eerlijke mensen zover mijn ervaring. Ga er altijd heen ook sinds ik wat verder weg ben gaan wonen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid