facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autodron

Autodron

Info

Autodron voor inkoop, verkoop, import, export en bemiddeling van Automobielen.
Beschrijving
Voor bezoek aan ons bedrijf aub eerst een afspraak maken

Geschiedenis

Autodron voor inkoop, verkoop, import, export en bemiddeling van Automobielen.
Beschrijving
Voor bezoek aan ons bedrijf aub eerst een afspraak maken

Adres: Haarlemmerstraatweg 73E, 1165MK Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 0203682329
Stad: Halfweg
Route: Haarlemmerstraatweg 73E
Postcode: 1165MK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Suzuki Swift gekocht, fijn geholpen door Ron. Eerlijk en duidelijk. Thuis aangekomen bleek de airco niet te werken. Bezoek aan de plaatselijke Suzuki dealer leerde dat het een reparatie bedroeg van €725. Auto gekocht zonder garantie. Ron gebeld. Kom langs met de auto, kijken wat we kunnen doen. De aircopomp is vervangen en afgevuld. Dit alles geheel kosteloos. Ron was mij feitelijk niets verplicht. Een groot compliment aan dit bedrijf! Het is mooi om te zien dat iemand staat voor zijn product. Ron, dankjewel.
Auto gezien op marktplaats en een afspraak gemaakt voor een proefrit. Vanaf het moment dat we binnen kwamen, werden we erg welkom ontvangen, er werd echt tijd voor ons gemaakt wat ik bij andere garages wel anders heb ervaren. Verkopers zijn vriendelijk en geduldig, geen vraag is te gek. Eind van de dag nog eens terug gekomen met iemand met meer technisch inzicht, auto werd netjes voor ons op de brug gezet en we kregen toelichting over wat er allemaal aan de auto is gedaan. We konden de auto de dag erna al ophalen, dat is ook wel eens anders, en hebben er diezelfde week een rit naar Frankrijk mee gemaakt, zonder problemen! Geen bespottelijk dure garantiepakketten die nog bovenop de prijs komen, maar gewoon bellen als er onverhoopt toch iets mis is. Gelukkig is dat bij ons nog niet het geval, maar ik twijfel er niet over dat problemen ook netjes opgelost zullen worden! Een 10+ wat mij betreft!
Erg goed geholpen bij het kopen van een auto bij Autodron. Zowel Ron als Ton gaven goed advies. Handig dat ze ook een reparatie- en onderhoudgarage in huis hebben. Er moesten nog wat dingen bijgesteld worden en dat is gelijk gebeurd.
Leuke mannen met een passie voor auto's. Als ik mn auto heb weet ik zeker of het goed is, maar nu ben ik blij met mn nieuwe aanwinst.
Ik kocht hier een fijne auto, helaas bleken er wat defecten. Het nam even wat tijd in beslag, maar Ron heeft alles perfect opgelost, hield me goed op de hoogte van de vorderingen en liet bovendien merken dat hij zich ook echt persoonlijk betrokken voelde. Prettig opgelost, al met al een goede ervaring. Een betrouwbaar bedrijf, dus zeker een aanrader.
We hebben een mooie Ford Fiesta gekocht deze week en het was een hele fijne service, de kwaliteit is de top van de auto's en beide heren waren aardige mannen. Al met al een goede ervaring gehad!
Begin december een mooie Suzuki SX4 gekocht bij Autodron. Nu 2 maanden later nog steeds super blij dat we bij dit bedrijf gekocht hebben, Uiterst vriendelijke behandeling, niks is te veel, en alle auto's van uitstekende kwaliteit, en de prijs ook helemaal top. We kunnen Autodron ten zeerste aanbevelen en zullen zeker de volgende keer ook daar weer gaan kijken als we een nieuwe auto zoeken. Top bedrijf zo vindt je ze niet vaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid