facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autodemontagebedrijf De Ooyevaar

Autodemontagebedrijf De Ooyevaar

Info

Wij betalen minimaal € 130,- voor uw loop-sloop of schade- auto, als u deze komt brengen. Als de auto opgehaald moet worden betalen wij minimaal €100,-.

Geschiedenis

Autodemontage- en garagebedrijf De Ooyevaar is gevestigd in de plaats Blokker in de provincie Noord Holland. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een modern autodemontage- en garagebedrijf.

Wij zijn geopend van :

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 09:00 tot 13:30 uur.

Producten

Loop- Sloop of schadeauto's:

Wij betalen minimaal € 150,- voor uw loop-sloop of schade-auto, als u deze zelf komt brengen. Indien u gebruik wilt maken van onze ophaalservice, betalen wij €130,-.






Onderdelen

Gebruikte en nieuwe auto-onderdelen.

Jaarlijks vinden ruim 10.000 auto’s afkomstig uit alle delen van het land hun eindstation in Blokker. Op 20.000 m2 oppervlakte heeft De Ooyevaar ca. 2.000 donorauto’s in voorraad. In het 2.000 m2 tellende overdekte magazijn liggen nieuwe en gebruikte onderdelen welke beschikbaar zijn voor alle gangbare automerken. Denk hierbij aan banden,uitlaten, accu’s, radiateuren, startmotoren, dynamo’s, remdelen,verlichting, spiegels, schokbrekers, filters, etc., etc.. Maar vergeet vooral niet ons groot assortiment schadedelen en plaatwerk.Alle onderdelen worden verkocht met garantie. Vrijwel elkgewenst onderdeel ligt op voorraad.


Reparaties APK

Naast onze demontage werkzaamheden vindt u bij De Ooyevaar een professioneel garagebedrijf. De Ooyevaar heeft alles in huis om u een compleet pakket dienstverlening aan te bieden,uiteraard in combinatie met uitstekende kwaliteit en bovenal snelle service. Wij streven naar een zo kort mogelijke reparatietijd en snelle levertijd van onderdelen die onverhoopt niet voorradig zijn. In ons garagebedrijf worden auto’s van alle merken door ons vakkundig personeel onderhouden en gerepareerd. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar wij voor staan.


Inkoopauto's

Internationale inkoop van auto’s

De Ooyevaar heeft sinds 1984 een betrouwbare naam opgebouwd met betrekking tot de inkoop van auto’s en schadeauto’s. Het uitgebreide netwerk van bedrijven in zowel binnen als buitenland staat garant voor een continu aanleveringproces van schadeauto’s.





Verkoop auto's

Bij De Ooyevaar kunt u ook terecht voor schadeauto’s en occasions zowel voor de autohandel, particulier als voor de export. Hierin hebben wij een groot en wisselend aanbod.

Wij rekenen erop uw partner in mobiliteit te kunnen zijn. Ons team staat u graag bij in advies over de aanschaf van nieuwe én gebruikte banden. Pijlers van de bedrijfsfilosofie zijn: Betrouwbaarheid, Klantenloyaliteit, Service, Kwaliteit en Betrokkenheid bij mens en omgeving.



"Met al bijna 40 jaar ervaring in gebruikte auto onderdelen is Autodemontagebedrijf De Ooyevaar B.V. gegroeid tot het grootste en modernste demontagebedrijf van Noord-Holland. Met een grote voorraad van ruim 40.000 jong gebruikte auto onderdelen, bieden we kwalitatieve en geclassificeerde auto onderdelen voor een goede prijs. Goed voor het milieu én portemonnee!Kwaliteit en service staan bij ons voorop en met een gedreven team van 45 medewerkers zorgen we er dagelijks voor dat een groot aantal gebruikte auto onderdelen ons magazijn verlaat op weg naar particuliere en zakelijke klanten in Nederland en buitenland."
Adres: Gildenweg 33, 1695 GD Blokker
Telefoonnummer: 0229262182
ln.raaveyooed@ofni
Stad: Oosterblokker
Route: Gildenweg 33
Postcode: 1695 GD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: de ooyevaar openingstijden, autosloperij tony hoorn, autosloperij hoorn, autosloperij schagen, autosloperij noord holland, autosloop heerhugowaard, de ooievaar auto onderdelen, autosloperij alkmaar
Recensies
Demontage bedrijf met vriendelijk, behulpzaam en kundige werknemers. De website is uitstekend geregeld met makkelijke zoekfunctie en prima betaalbare prijzen. Wij hadden een deurvergrendeling module nodig voor de auto, vorige week dinsdag gehaald, maar helaas niet de goede versie. Aangezien er eigenlijk binnen 48 uur contact opgenomen moet worden, mocht het artikel niet goed zijn, vanmorgen door omstandigheden pas kunnen bellen en zonder extra kosten mogen omruilen voor de goede versie welke ter plekke uit een donor auto werd gehaald. Service, meedenken en vriendelijkheid staat hier dus nog hoog in het vaandel! Bedankt heren en dames van de Ooyevaar.
Heel lang gezocht naar een spoiler voor mijn Peugeot 208. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met De Ooyevaar om te kijken of ze mij konden helpen. Gelukkig voor mij hadden zij nog wel een 208 met achterschade waarvan de spoiler gedemonteerd mocht worden. Ik was hier erg enthousiast om, des te meer toen ik de prijs hoorde... wat een scherpe prijs. Ongeveer de helft betaald van wat ik had verwacht. I.v.m. reistijd gevraagd of het per post kon. Ik maakte mij hierbij zorgen om breekbaarheid, maar dat is geen punt voor de Ooyevaar. Spoiler was netjes verpakt en was de volgende dag al in huis! Het onderdeel zelf was in prima, bruikbare staat. Perfect door een vakman gedemonteerd. Alle klikpunten netjes heel gelaten en geen beschadiging aan de bovenkap. Bedankt Ooyevaar, dankzij jullie ziet mijn 208 er weer netjes uit. In het bijzonder wil ik verkoopmedewerker Chris bedanken, die mij netjes telefonisch heeft geholpen en zich aan zijn woord heeft gehouden.
Heel slecht geregeld. Op whatsapp word er wat anders gezegd dan de telefoon. Vervolgens word er beloftes gemaakt en komen ze niet na. Ze pakken het zo goed in dat je zou denken dat het goed is. Maak je het open zie je dat de handels kapot zijn. Dus mensen!! Controleer goed voor je wat koopt bij ze.. ze zijn ook niet de goedkoopste. Sommige onderdelen is bij de dealer goedkoper!
Banden besteld, afspraak gemaakt. Auto gebracht en later telefoontje. Sorry je banden kan ik niet vinden. Waarschijnlijk verkocht aan iemand anders. Waardeloos bedrijf, geen tegemoetkoming Benzine is niet zo goedkoop. Een vrije dag moeten nemen, tel maar uit mijn kosten. Niet netjes
Fijne sloop geen gezeur en gedoe voor alle auto onderdelen wel geluk hebben dat het zelfde type auto er staat.
Topbedrijf.Laat al 20 jaar mijn oude auto''s door hun ophalen,krijg er altijd een goed prijsje voor en het personeel is altijd vriendelijk
Wat onderdelen voor onze Touareg gehaald. Vriendelijk, goede service, nette prijzen.
Achterlicht unit besteld via onderdelenlijn.nl. Omdat andere sloperijen hogere prijzen hanteren tot wel twee keer zo veel, was ik benieuwd naar de kwaliteit en service van de Ooyevaar. Onderdeel was super goed verpakt, werd de volgende werkdag al verstuurd en op een paar zeer kleine krasjes na, als nieuw. Top service dus!
Top service, kan er niets anders over zeggen. Na half Nederland te hebben gebeld heb ik uiteindelijk mijn achterlampen bij de Ooyevaar gevonden. Ondanks de drukte hebben ze de moeite genomen en in mum van tijd ervoor gezorgd dat de lampen werden geleverd. Goed ingepakt, super snelle verzending, alles administratief snel en simpel geregeld en een hele mooie prijs. Lampen zitten alweer op mijn autotje en ik kan weer veilig de weg op. Toppie, ik ben super tevreden!!
Mijn auto moest gesloopt worden en bracht het naar Ooyevaar. Snel en vriendelijk geholpen, leuke prijs voor de auto gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid