facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autodemontage Klaas Boer

Info

Al ruim 30 jaar is Autodemontagebedrijf Klaas Boer hét adres in Noord Nederland voor zowel nieuwe als gebruikte auto-onderdelen en banden.

Geschiedenis

Al ruim 30 jaar is Autodemontagebedrijf Klaas Boer hét adres in Noord Nederland waar op een vakkundige wijze voertuigen gerecycled worden. Naast de recycling hebben wij veel auto onderdelen op voorraad, voor zowel nieuwe als gebruikte auto-onderdelen kunt u bij ons terecht.
Op ons 20.000m2 grote terrein in Uithuizen staat een constant wisselende voorraad van gebruikte auto's en minstens 800 auto's welke geheel beschikbaar zijn voor onderdelendemontage. Grote kans dus dat wat u zoekt bij ons te vinden is!

Onze taak

Wij streven er naar om onze klanten op de best mogelijke manier te bedienen, of het nu gaat om het verantwoord recyclen van auto's of het leveren van onderdelen of banden. Wij zetten ons altijd voor de volle 100% in voor onze klanten.

Producten

In- en verkoop (schade/sloop) auto's
Verkoop gebruikte en nieuwe auto onderdelen
Verkoop en montage nieuwe en gebruikte banden
Inkoop oude metalen
Autorecycling



"Autodemontage Klaas Boer! Van inkoop tot verkoop van gebruikte auto's en auto-onderdelen!"
Adres: Edama 47, 9981 ND Uithuizen
Telefoonnummer: 0595-433330
Stad: Uithuizen
Route: Edama 47
Postcode: 9981 ND


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: klaas boer marktplaats, boels alteveer, autosloperij groningen, autosloop groningen onderdelen, autosloperij provincie groningen, autosloperij veendam, autosloperij hoogkerk, autosloperij drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autodemontagebedrijf Klaas Boer Autodemontagebedrijf Klaas Boer 0 meter Super service vandaag,, 1 belletje en werd binnen tien min opgehaald en mijn auto wer...
Recensies
Eenvoudig via hun website een aanbieding ontvangen. Ondanks dat er iets fout ging met het terugbellen duurde langer dan normaal ging alles heel vlot en kwamen ze hun beloftes na. Een half uur voordat de chauffeur bij ons zou zijn werden we gebeld dat hij eraan kwam. Kort nadat de auto opgehaald was hadden we vrijwaring al per email ontvangen. Super goed geregeld en echt aan te raden als je eenvoudig van je auto af wil!
Alles verloopt keurig. Een bod mondeling telefoon, bevestigd per e-mail. Een afspraak om op te halen en op de dag zelf, een telefoontje om een meer exact moment te kunnen bepalen. Het gaat allemaal met een vriendelijkheid en correctheid. Ook de afhandeling na ophalen is uitstekend. Vrijwaringsbewijs binnen een paar uur en het bedrag staat de volgende dag op mijn rekening. Klasse!
Zoals afgesproken, alleen wel een uur te vroeg !!
Prima service. Ze hebben mijn auto opgehaald in Hoogeveen, ik kon er zelf helaas niet bij zijn, maar de chauffeur kon zichzelf redden. Kort erop mail met afrekening / vrijwaring en geld op de bank!
Vanaf het eerste contact tot aan het ophalen van mijn auto zeer tevreden. Afspraken zijn na gekomen en ook de afwikkeling en vrijwaring waren snel geregeld. Echt een aanrader.
Topservice, ik had de afspraak verkeerd begrepen en was enkele dagen te vroeg maar werd toch verder geholpen.
Een eerlijke prijs gekregen voor mijn sloopauto, erg tevreden over de service, snelle en duidelijke communicatie. Verder kon de sloopauto snel opgehaald worden en werd de vrijwaring snel doorgestuurd. Dank Jeroen en team!
Wilde toch nog even zeggen dat mijn ervaring met jullie heel positief is, vanaf het eerste contact tot de chauffeur, Ruben, die de auto kwam ophalen supervriendelijk, en daarna de hele snelle afhandeling van uitschrijving bij RDW en geld overmaken op mijn rekening. Was allemaal in een dag geregeld. Ben onder de indruk. Nogmaals, heel erg bedankt voor jullie service!
Snel handel gedaan. Alles wordt netjes geregeld was er zelf niet eens bij top bedrijf ! Zou het iedereen aan raden.
Vorige week een koplamp besteld en gisteren binnen gekomen, ze Kevin Bergsma had mij netjes gemaild dat de DHL vertraging had op het depot klopte ook want hij stond al op aangemeld bij DHL. Later die week nog telefonisch contact gehad met diezelfde Kevin Bergsma en ben zeer netjes en vriendelijk te woord gestaan. De koplamp was gelukkig op tijd binnen zodat ik weer veilig kan rijden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid