facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autodemontage Deumens BV

Autodemontage Deumens BV

Geschiedenis

Deumens BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de in- verkoop van jonge schadevoertuigen alsmede van jonge gebruikte auto onderdelen.



"Deumens BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de in- verkoop van jonge schadevoertuigen en verkoop van jonge gebruikte auto onderdelen. Bij ons kunt u terecht voor voor allerhande auto onderdelen en voor elk merk personenauto. Zoekt u een onderdeel kijk dan zelf in ons online magazijn of bel ons op 003145-5254482 !! U bent uiteraard ook van harte welkom op ons bedrijf waar wij u graag verder helpen."
Adres: Haefland 20, 6441PA Brunssum
Telefoonnummer: 31455254482
Stad: Brunssum
Route: Haefland 20
Postcode: 6441PA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Autosloop Geleen, Auto demontage bedrijven, Peugeot sloperij Limburg, Ford sloperij Limburg, Van Kessel Schinnen, Autosloop Heerlen, Autodemontage Echt, Autosloperij Limburg België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Premio Premio 76 meter Vakkundig en snel geholpen, uiterst vriendelijk personeel.
Bachaus Automaterialen Brunssum Bachaus Automaterialen Brunssum 483 meter Ze hadden het niet. Maar werd er vriendelijk geholpen.
Recensies
Zeer goede ervaring. Nette onderdelen voor een goede prijs. Leuke medewerker met gevoel voor humor. Kortom een aanrader!
Slechte service mbv kenteken jaartal en motor type een airco pomp besteld via onderdelenlijn. Verkeerde gekregen en nu kan die niet terug volgens hun. Geen begrip en geen service
Geen service. Achterklep besteld waar een kapot slotmechaniek in zit. Heb je dus drie keer niks aan. Aan de telefoon allemaal smoesjes om maar niet te helpen een oplossing te vinden. Levering ook problematisch. 2x gezegd dat het op een ander adres bezorgd moet worden dan het factuur adres. Per mail als reactie gekregen: 'Dat hebben wij al gezien komt goed !!' Volgende dag stonden ze alsnog bij mij op de stoep... En op mails met problemen wordt niet geantwoord, ja enkel wanneer je iets wilt kopen. Dan zijn ze er als de kippen bij.
U koopt een auto van minder dan een jaar oud die afgezien van de huidige schade, eerder was beschadigd, niet correct was gerepareerd, opnieuw werd beschadigd en met verborgen gebreken werd verkocht gebarsten versnellingsbak en een paar andere dingen. Geen reactie op email, in een telefoongesprek ontkennen ze alles en zeggen ze direct dat ze de email niet zullen beantwoorden. KOOP GEEN AUTO'S VAN HEN !!!
Deumens autodemontage zijn gewiekste OPLICHTERS! Ik heb hier een schade auto gekocht voor mijn bedrijf. Ik repareer auto's met lichte schadesplaat en schroefwerk. Het betrof lichte voor en achter schade en ook het zijscherm. Na aankoop bleek de ophanging en achteras krom te zijn waardoor er hoge kosten aan zijn. De koop was achteraf al heel verdacht. De advertentie gaf aan dat er een NAP rapport was en was geadverteerd zonder kenteken. Bij aankomst bleek al gauw dat het om een import auto ging. Deze vertelde dat hij wel een rapport kon uitdraaien en deed net of hij zich van geen kwaad bewust was. Uiteraard stond er op het rapport geen oordeel. Nu achteraf zie ik ook hoe wij erin geluisd zijn. Hij heeft de originele velgen vervangen van de volkswagen up door velgjes van een skoda citigo zodat wij de klap niet zouden zien die de velg heeft gehad. Echte oplichters dus. Ook gevraagd of we samen een oplossing konden zoeken maar hier wilde ze absoluut niet in mee gaan. U BENT DUS GEWAARSCHUWD. KOOP HIER GEEN AUTO'S!!!!!!!!
Top service. Ze helpen je direct en denken ook met je mee. Ze handelen de klanten en vragen goed af en laten je met een tevreden gevoel achter.
Goed geholpen. Vriendelijke vakman, weet wat hij heeft liggen en zeer behulpzaam. Bedankt!
Uitermate tevreden over de service. Gebeld voor info, geïnformeerd naar de prijs en bij het ophalen was alles zoals besproken. Alles correct en zeer tevreden.
Ik ben vandaag daag geweest voor mijn auto voor stoelen die door gezeten waren , ik heb een mooie set en ze hebben het er ook ingezet , heel fijn hulp en geen afzetter dat mag gezegt worden !!! Ik zeg hartelijke Bedankt mvg G
Auto gereserveerd via de telefoon, speciaal autoambulance geregeld, krijg je doodleuk telefoontje dat hij per ongeluk verkocht is. Te belachelijk voor woorden. Alles behalve professioneel!!!!!!!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid