facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocrossclub makkum

Autocrossclub makkum

Info

Alle info kunt u vinden op http://www.autocrossclubmakkum.nl/

Geschiedenis

Oude tijden herleven.

De autocross in Makkum was een begrip in de wijde omgeving en trok altijd grote bezoekers aantallen. Het was een waar feest en spektakel waar heden ten dage nog steeds over wordt gesproken.
Op een gegeven moment ontstond het idee bij een aantal liefhebbers om weer een autocross in Makkum te organiseren.
Het idee werd steeds serieuzer en de mogelijkheden verder bekeken. Nadat bleek dat er een terrein beschikbaar was, werd alles in gang gezet. Na veel voorbereidingen is het eindelijk zover. Alle verdere informatie wordt bekend gemaakt via de website http://www.autocrossclubmakkum.nl/ .

Adres: weersterweg, Makkum
Stad: Makkum
Route: weersterweg



op zoek naar gerelateerd: fac autocross, autocross koningsdag 2018, hallum cross
Recensies
Prachtige dag, de baan was weer super, veel deelnemers 204 mooie racen gezien, punthe van aandacht de geluidsinstallatie mocht wel iets harder, ook tijdens dat er geen race was hoorde je de speaker haast niet. Maar verder een compliment aan de organisatie en al haar vrijwilligers en sponsoren
Groot parkeer gelegenheid. Diverse klassen aanwezig. Feesttent.
Vertaald door Google Fell too loud ligt op 50 meter van de camping. Origineel Fiel zu laut ist 50.Meter vom Camping Platz entfernt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid