facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocentrum van der Plas

Info

Autocentrum "Van der Plas" is een onafhankelijk autobedrijf. Wij niet gebonden zijn aan een bepaald merk auto.

Geschiedenis



Autocentrum "Van der Plas" is een onafhankelijk autobedrijf. Wij niet gebonden zijn aan een bepaald merk auto. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren over de beschikbare auto’s of op zoek gaan naar een gepaste oplossing met betrekking tot uw mobiliteit.

In onze showroom bieden wij met zorg geselecteerde occasions aan van uiteenlopende merken. Hierdoor vind u bij ons kwalitatief goede auto’s in een sportieve of luxe uitvoering. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en zekerheid te bieden zijn wij aangesloten bij de BOVAG en verstrekken wij bij aankoop de Nationale Auto Pas. U weet wat u koopt en ontvangt volgens de Bovag voorwaarden uw garantie mocht er onverhoopt toch iets niet kloppen.

Adres: Lijnbaanstraat 4, 2222 AR Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31718803126
Stad: Katwijk
Route: Lijnbaanstraat 4
Postcode: 2222 AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Plas bloemen, Van der Plas deuren, Autocentrum Katwijk, Autobedrijf Van der Plas, Occasions Katwijk, Van der Plas Makelaardij, Van der Plas Sprouts, Automeer Katwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Ravis Autobedrijf Ravis 2 km Afspraak voor de keuring en grote beurt .netjes geholpen. Wat een service ramen binne...
De mobiele Koplamphersteller De mobiele Koplamphersteller 101 km Vanaf € 27.50 per koplamp weer helder zicht.
Recensies
Heeft alle tijd genomen, ondanks dat de koop uiteindelijk niet door kon gaan auto werd verkocht in opdracht van een klant. Deed alle moeite om tot een oplossing te komen.
Prachtige auto gekocht voor een goede prijs. Ook beroep op garantie ivm een storing is keurig en snel opgelost. Aanrader!
Leuk bedrijf met een rustige manier van doen.
Prettig in contact.. Denkt mee en geeft gedegen advies!
Prima autobedrijf waar je ongedwongen en met kennis geadviseerd wordt ! Een aanbeveling voor een betroubare occasion
Heel prettig bedrijf. De eigenaar Marco v.d. Plas is uiterst behulpzaam en kundig. Neemt alle tijd om te helpen bij 't zoeken van een gebruikte of nieuwe auto.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid