facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocentrum van der Plas

Info

Autocentrum van der Plas is niet zomaar een autodealer, maar bij ons kunt u terecht voor hoogwaardig geselecteerde auto’s tegen scherpe prijzen.



"Dinsdag uitsluitend op afspraak"
Adres: Lijnbaanstraat 4, 2222AR Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: +31653678972
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Lijnbaanstraat 4
Postcode: 2222AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Occasions Katwijk, Automeer Katwijk, Autocentrum van Egmond, Van der Gugten, J en J auto, Dijksman Katwijk, Autobedrijven Rijnsburg, Occasion Rijnsburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dijksman Katwijk Dijksman Katwijk 144 meter Wij zijn uw dealer van Mitsubishi en Hyundai in de Bollenstreek Zuid-Holland.
Recensies
Het is inmiddels 6 jaar geleden dat ik een BMW 320 ci bij vd Plas gekocht heb. Ik kan heel kort zijn; dit is de fijnste auto die ik ooit gehad heb! Op deze auto heb ik toen een half jaar garantie gekregen, heb ik best een aantal keren beroep op moeten doen, maar telkens weer prima en kosteloos geholpen. Nog steeds ben ik er hartstikke blij mee. Dikke pluim voor vd Plas!
Heel vriendelijk personeel. Informeren je goed. Hier een hele nette tweedehands auto gekocht, werd verrast doordat ze hem mooi hadden versierd bij ophalen. Bedankt voor de goede service en klantvriendelijkheid!
Het liefst zou ik een lagere review geven dan 1 ster maar vooruit... hier een kat in de zak gekocht voor slechts €20.000,- Het probleem aan de auto werd niet opgelost door Dhr. Vd Plas, ondanks de bijgekochte "garantie" Zelfs met tussenkomst van de BOVAG heeft dit bedrijf onze auto NIET gerepareerd. soms beweerden zij van wel alleen was er nog geen halve km mee gereden terwijl zij beweerden de auto naar een echte bmw dealer te hebben gebracht...zelf konden ze het blijkbaar niet... Zelfs de oplevering mocht 3keer op zich laten wachten! Achteraf een voorteken van wat later 1 grote ramp bleek Nooit meer! Hoop dat mensen gewaarschuwd zijn met een eerlijke niet gekochte review!
Heb hier een mooie 2e hands auto gevonden voor een goede prijs :- . Vriendelijke verkoper/eigenaar .
Prachtige auto gekocht voor een goede prijs. Ook beroep op garantie ivm een storing is keurig en snel opgelost. Aanrader!
Heel prettig bedrijf. De eigenaar Marco v.d. Plas is uiterst behulpzaam en kundig. Neemt alle tijd om te helpen bij 't zoeken van een gebruikte of nieuwe auto.
Heeft alle tijd genomen, ondanks dat de koop uiteindelijk niet door kon gaan auto werd verkocht in opdracht van een klant. Deed alle moeite om tot een oplossing te komen.
Prima autobedrijf waar je ongedwongen en met kennis geadviseerd wordt ! Een aanbeveling voor een betroubare occasion
Prettig in contact.. Denkt mee en geeft gedegen advies!
Leuk bedrijf met een rustige manier van doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid