facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocentrum M. van der Heijden Zijtaart B.V.

Autocentrum M. van der Heijden Zijtaart B.V.

Info

Verkoop nieuwe en gebruikte auto's, onderhoudsbeurten, reparatie werkzaamheden, apk en schade reparatie's.



"U kunt bij ons terecht voor onderhoud, apk keuringen en schade herstel aan uw auto. En zoekt u een andere auto... kom gerust eens langs bij ons in de showroom."
Adres: Pastoor Clercxstraat 34, 5465 RH Zijtaart, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0413363374
Stad: Zijtaart
Route: Pastoor Clercxstraat 34
Postcode: 5465 RH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Van den Oever auto Zijtaart, Van der Heijden occasions
Recensies
Onze camperbus in onderhoud. Erg fijn. Als er wat is krijgen we passend advies, indien nodig op afstand, en kunnen we vooruit. Snelle service en vriendelijk. Betrouwbaar en degelijk autobedrijf. Tot snel weer!
Ik had om 10:00 een APK afspraak. De dame zei dat ik moet wachten tot 11.00 uur na 15 minuten zei ze dat ze niet wist of iemand een apk voor me zou maken omdat ze dit bezoek waren vergeten. Ik raad het niet aan
Auto aangekocht bij deze garage. Super professioneel service en aardige mensen.
Ontzettend fijne garage waar ik een auto heb gekocht en heel persoonlijk ben geholpen. Zeker een aanrader!
Al jaren onze auto hier in onderhoud. Zeer betrouwbaar en fijn bedrijf om mee te werken, denken altijd mee in oplossingen en schakelen zeer snel indien nodig! Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatieve partij!
Goede service, vriendelijke medewerkers en snel weer op de weg!Service: Algemene reparaties en onderhoud
Ik kom hier al heel veel jaren en weet daarom dat je hier goed geholpen wordt. Het afgelopen jaar hier 'n Skoda Citigo gekocht en via Van Der Heijden eindelijk mijn droomauto: 'n BMW 523i uit 2009
Hadden een auto tekoop staan en was zeer geintreseerd, duidelijk door de telefoon laten weten. Wonen niet in de buurt en ze wilde de auto niet van donderdag tot zaterdag vast houden.
In december een occasion gekocht. Vriendelijke geholpen. Helaas hadden we de pech dat we 4 keer problemen hebben gehad met de auto. Gelukkig konden we gebruik maken van de garantie die we hadden en is alles zeer netjes opgelost. Ik zou daar zo weer terug gaan om een auto te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid