facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocentrum Eemnes B.V.

Autocentrum Eemnes B.V.

Info

Auto Centrum Eemnes B.V. is een Bosch Car Service en BOVAG gecertificeerd autobedrijf die al sinds 1998 de complete onderhoud van uw auto verzorgt.

Adres: Bramenberg 6, 3755 BX Eemnes
Telefoonnummer: 0355395174
Stad: Eemnes
Route: Bramenberg 6
Postcode: 3755 BX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 12:30 - 17:00

Recensies
Een paar maanden geleden hier mijn auto gekocht. Al met al is het een eerlijke eigenaar die nette en goede service verleend! Eigenaar is op zaterdag iets eerder begonnen, zodat ik mijn auto op kon komen halen. Ook heb ik een leenauto van hem gehad, totdat mijn nieuwe auto klaar was voor gebruik, anders had ik zonder auto gezeten en niet naar het werk gekund. Er is ook nog super veel moeite gedaan om uit te zoeken of er cruise control in de auto kon, hier nog steeds enorm blij mee! Als het nodig is kom ik zeker terug!
Ik kom al jaren bij deze garage. Vriendelijk en kundig personeel,en heel behulpzaam. Ik heb vorig jaar bij hun mijn auto gekocht,waar ik heel blij mee ben.
Ik geef deze auto bedrijf 5 sterren vanwege de service en het meedenken naar oplossingen. Inmiddels heb ik een auto gekocht en heb hier een goed gevoel bij!
Ik ging daarheen om de apk te halen. Het duurde een uur om de auto te bezoeken en te controleren. Uiteindelijk hebben ze, zonder mij een vraag te stellen en mij te informeren, de mankementen van de auto op het RDW-terrein en de autopapieren genoteerd. De problemen die ze tegenkwamen waren vier: het verschil in de kleur van de koplampen, het kleine verschil in de achterlichten, de ernstige lekkage van de hydraulische olie, en de vierde was zo onbeduidend en onwerkelijk dat ik het me nu niet meer herinner. Ik moet zeggen dat ik vijf maanden geleden naar een garage ging om het probleem van lekkage van hydraulische olie op te lossen, en na het onderzoek zei hij dat het er helemaal niet toe deed. Zodat in deze periode ook niet eens olie is toegevoegd. Hieruit blijkt dat deze garage de prijs van de apk verlaagt om klanten om volstrekt onnodige redenen hoge kosten te laten betalen. Ik vermijd deze garage ten zeerste. Ik raad je ten zeerste aan om weg te blijven.
17 jaar geleden kocht ik mijn eerste auto GOLF IV bij dit vakgarage, en tot op de dag van vandaag drink ik heerlijke kop koffie samen met dezelfde heren. Van de medewerker tot aan de eigenaar/manager verdienen meer dan een schouderklopje. *****
We zijn heel prettig geholpen. Totaal niet opdringerig, maar juist een heel eerlijk en helder verhaal. Bij het kopen van een auto vind ik dat het belangrijkste; het vertrouwen dat je geen miskoop aanschaft. Daar hoef je hier niet bang voor te zijn. We zijn super blij met onze Citroën C3!
Vanmorgen stond ik op de vluchtstrook met een rokende radio, het was foute boel, als eerst al hele fijne pechhulp die er onwijs snel was die mij kwam helpen, deze garage was de laatste hoop voordat de keuzes alleen maar hoge kosten waren, wat een onwijs vriendelijke mensen hier! Er werd meteen naar gekeken en ze hebben het voor me opgelost en kon weer veilig de weg op, zonder dat de rest ook doorbrand ; Echt een aanrader ook al kom ik van ver weg!
Wij komen hier al jaren en zijn echt superblij met deze garage. De manager is een superbetrouwbare man die altijd vriendelijk is en tijd voor je maakt, ook al hebben ze het erg druk. Ook Stanley, de andere medewerker is echt een behulpzame man. Wat ook erg prettig is, is dat ze heel eerlijk zijn. Als iets niet gemaakt hoeft te worden, dan zeggen ze dat ook. Ik ben eerder bij andere garages geweest en had altijd het idee dat ik belazerd werd in de kosten. Hier heb ik dat totaal niet. Kortom, echt zeer tevreden!!
Top service!! Aanraden Bedankt voor snel en top service Groetjes team Zaya drive
Eindelijk hebben we - na meerdere nare ervaringen elders - een betrouwbare garage gevonden! Stanley van Autocentrum Eemnes gaf ons vooraf een duidelijke prijsopgave voor een APK keuring en grote onderhoudsbeurt t.b.v. onze VW Polo. De prijs bleek achteraf zelfs lager uit te vallen omdat bepaalde werkzaamheden nog niet nodig bleken te zijn. We zijn heel blij met dit eerlijke en kostenbesparende advies! We blijven hier zeker terugkomen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid