facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocentrum Borger

Autocentrum Borger

Info

Verkoop en onderhoud van alle merken auto's

Adres: Buinerstraat 1a, 9531TH Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-234457
Stad: Borger
Route: Buinerstraat 1a
Postcode: 9531TH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Stadskanaal, Autobedrijf Emmen, Hardenberg autobedrijf, Auto Gieten, Doorten Gasselte, Okken Gieten, Albert's Autobedrijf, Dijkstra occasions
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hunsow Motoren Hunsow Motoren 718 meter Geweldige zaak met een top monteur die veel verstand heeft van motoren/scooters. Eerl...
Recensies
Ik ben al jaren klant bij deze garage. En ik heb alleen maar goede ervaringen. Zeer behulpzame medewerkers. Fantastisch.
Prima service, bellen altijd om te overleggen over de kosten. Goed advies bij all risk verzekering en schade reparatie niet in eigenbelang. Er wordt goed meegedacht met oog voor de kosten. Indien acuut probleem bijvoorbeeld lampje defect wordt gelijk gerepareerd. Kortom zeer tevreden.
We waren op vakantie in Drenthe met een huurauto toen plotseling de bandenspanning en controleermotor lampjes begonnen te branden. De vriendelijke en behulpzame meneer van de garage hielp ons meteen uit de brand. Na een check met de boordcomputer stelde hij ons gerust dat er niks aan de hand was en dat alleen een error was ontstaan in een sensor. Opgelucht konden we verder genieten van onze vakantie.
Super aardige monteur heeft mij geholpen. Top service. Aanrader
Altijd vriendelijk en goede service! Erg fijne garage.
Vakkundige garage voor alle merken. Voordeliger dan merkgebonden bedrijven.
We waren op vakantie in borger,lege accu. Gebeld met autocentrum borger,na een uur was de auto gestart met hulp van hen,later langs gereden voor een accu check.top service! Daar word je blij van.
Autobedrijven uit de Randstad kunnen een groot voorbeeld nemen aan de buitengewoon vriendelijke en klantgerichte aanpak van Autocentrum Borger. E-mail contact verliep zeer positief. Snelle en eerlijke reacties vanuit Borgen gaven meteen een vertrouwd en veilig gevoel. Het was de ruim 2,5 uur durende rit meer dan waard en nog hunebedden gezien ook Bij het afhalen een mooie bos bloemen en zelfs 2x ! een wit kenteken plaat toegevoegd ongevraagd. De aflevering was dus meer dan compleet. Bedankt René voor je goede zorgen en wederzijds vertrouwen!
Geweldige service en vriendelijk personeel, helemaal top!
Uitmuntende service, ben op vakantie, verlichting was stuk, direct met "Drenthse liefde "vervangen, zeer vriendelijk personeel, mocht ik op vakantie iets aan de auto krijgen, weet ik waar ik naar toe kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid