facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocentrum Bollenstreek

Autocentrum Bollenstreek

Info

Altijd 100 occasions op voorraad, inkoop en/of inruil is altijd mogelijk.
koffie staat klaar.

Adres: 2e Poellaan 24A, 2161 CJ Lisse
Telefoonnummer: +31252421111
Stad: Lisse
Route: 2e Poellaan 24A
Postcode: 2161 CJ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kulk Trucks Kulk Trucks 1 km Geweldig geholpen Zeer betrouwbaar kwaliteit spullen. Zeer snelle afhandeling
JEF trucks & Trailers JEF trucks & Trailers 1 km In- en verkoop Special Trucks
Arex test systems Arex test systems 1 km Arex produceert, installeert, kalibreert en onderhoudt sinds 1984 werkplaats apparatu...
AutoMagic AutoMagic 2 km Top tent , mooie vent nog mooiere auto's got myself a coupe de ville
Autobedrijf Kees Bakker Autobedrijf Kees Bakker 3 km He mannen bedankt voor de top service op onze bedrijfsbus Met vriendelijke groet, v...
Autobedrijf Kees Bakker Autobedrijf Kees Bakker 3 km Zoals altijd weer correct en netjes geholpen
Navtel.nl Navtel.nl 3 km Originele BMW & MINI onderdelen
Citycarslisse Citycarslisse 3 km Auto glimt weer alsof hij nieuw is. Zelfs de motorruimte is als nieuw!
Auto-Podium Auto-Podium 3 km Zeer veel kennis van Franse maar ook andere "Hot-Hatches". Restaureren maar...
Flow automotive Flow automotive 3 km Deze pagina geeft een kijkje achter de schermen bij flowautomotive
Recensies
Wij kochten een MINI Sidewalk met heel weinig km op de teller. Ik zocht deze auto voor mijn vrouw om in Spanje te gebruiken maar kon hem in Spanje niet vinden. Toen ik hem zag bij dit bedrijf belde ik vanuit Spanje en in 10 minuten had ik de papieren met uitdraai van de km stand bewijs. Heb hem voor bezichtiging betaald omdat ik het bedrijf vertrouwde en bij aankomsy was alles perfect zelfs export papieren met kenteken zat al op de auto met service controle zijn we direct naar Spanje gereden 2000 km heel blij met de auto. Kan iedereen aanbevelen zaken tedoen met dit bedrijf.
Via marktplaats bij dit bedrijf terecht gekomen omdat ik een Seat Ibiza zocht. Netjes te woord gestaan aan de telefoon en ik kon langskomen voor proefrit. Na proefrit en overleg inruil oude auto tot overeenkomst gekomen. Nette prijs, nette wagen. Bij aflevering hadden ze nog even de olie + filter vernieuwd! Dat is service. Nu tevreden weggereden met ook nog netjes 3mnd garantie. Al met al prima ervaring!
Tijdens mijn zoektocht naar een andere auto ben ik bij Autocentrum Bollenstreek terecht gekomen voor een plaatje van een Volvo V90 T5 met zeer weinig km. Na een prettige ontvangst en een proefrit was de deal snel gesloten. Ronald bood een redelijk inruilprijs en na wat onderhandelen was het rond. De auto had wat mankementjes maar die werden zonder problemen naar tevredenheid opgelost. Ik kan Autocentrum Bollenstreek zeker aanraden wanneer je opzoek bent naar een jonge auto met weinig km voor een redelijke prijs
Prettig contact gehad voor aankoop, en bij de onderhandelingen over aankoop Renault Kangoo en inruil oude auto er samen met Ronald zeer goed uitgekomen wat mij betreft , helaas ging de accu na 5 dagen kapot en moest vervangen worden, dit hier in woonplaats gedaan en de kosten zijn vergoed. Al met al zeer tevreden.
Prachtige witte Nissan Qashqai+2 uit 2012 gekocht met weinig kilometers. Waar we eerst wat twijfelachtig waren omdat het geen autogarage betrof toch contact opgenomen en het gevoel/verhaal er achter klonk ons betrouwbaar en vanuit Zeeland naar Lisse vertrokken. Gelijk besloten de auto te kopen, deze zou voor de vraagprijs dus geen meerkosten volledig op alle punten nagelopen en waar nodig vervangen worden. Evt.kleine krasjes bijgewerkt en kregen zelfs langer garantie omdat we huiverig waren voor mankementen aan de auto. Toen we onze auto opgehaald hadden bleek er nog kleinigheidje nieuwe SD navigatie kaart over het hoofd te zijn gezien en dit werd na wat appjes heen en weer geregeld bij de Nissan dealer in de buurt. Top service!!
We hebben hier een auto gekocht, maar de dagen na opleveren merkte we dat bepaalde dingen niet werkten. De onderdelen zijn wel onder garantie gerepareerd. Wat wij niet prettig vonden was: - Een vervangende auto tijdens de reparatie zit er niet bij. - Bij de vraag of ik kon wachten op de reparatie werd er gezegd dat dit niet kon. na aangegeven dat het voor ons best ver rijden is werd ik letterlijk afgesnauwd met "dan kom je toch niet". - Voor de koop kan alles, maar achteraf wordt er moeilijk gedaan. 2 sterren omdat ze wel hun afspraken nagekomen zijn, maar we zullen hier geen auto meer kopen.
We werden erg goed geïnformeerd. De verkoper weet alle verschillen tussen een Renault Kangoo, Peugeot Partner, Citroën Berlingo en de Opel Combo. We konden ze ook allemaal daar zien. We gingen op pad voor een Berlingo. Nu weten we dat een Partner beter bij ons past. Erg bedankt voor de vriendelijke en vakkundige service.
voordat ik de auto kocht was alles in orde. Helaas was de tweede sleutel kapot en moest de eigenaar deze naar mij opsturen. Na aankoop van een auto is contact moeilijk. Tot op de dag van vandaag beantwoordt hij geen berichten en neemt hij de telefoon niet op. Ik moet zelf een extra sleutel maken .
Via internet dit Autocentrum gevonden omdat ik naar een bepaalde auto zocht. Het mooie van dit Autocentrum is dat ze vrij jonge occasions in de verkoop hebben staan. Ik heb er een mooie Citroen Berlingo gekocht en ben er hartstikke blij mee. Ronald, bedankt voor de prima service.!
ik ben super tevreden met onze gebruikt gekocht Mitsubitshi Outlander. Auto stond er perfect bij en ik heb geen gebreken kunnen ontdekken. Ik hoop er nog jaren van te genieten daarna kom ik zeker terug.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Autocentrum Bollenstreek met het openbaar vervoer


Lisse, Engelenbuurt 230 meter
361
50
Lisse, Engelenbuurt 290 meter
361
50

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid