facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocenter Heerenveen

Autocenter Heerenveen

Info

AutoCenter Heerenveen

Geschiedenis

Bij Autocenter Heerenveen, vindt u de auto die bij u past. In onze fraaie showroom staat een groot aanbod van betaalbare auto's van goede kwaliteit.
De historie van de auto is dus bekend zodat wij u een goede en veilige auto kunnen garanderen. Wij bieden voor iedere auto drie maanden garantie op de motor. De auto wordt voor levering gecontroleerd en APK gekeurd afgeleverd.

Breng eens een bezoek aan onze showroom en laat u geheel vrijblijvend adviseren en informeren door onze ervaren verkoopmedewerkers. Autocenter Heerenveen heeft ook voor u de juiste auto voor de juiste prijs.

Adres: Wolfraamweg 5-7, 8445 PL Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513-411098
Stad: Heerenveen
Route: Wolfraamweg 5-7
Postcode: 8445 PL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Veenstra auto Joure, Garage Heerenveen zuid, Occasions Centrum Heerenveen, Autocenter Veenstra Joure ervaringen, Garages Heerenveen, Autobedrijf Joure, Veenstra auto TWIJZELERHEIDE, Auto Joure occasions
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trappenmaat De Vries Trappen Trappenmaat De Vries Trappen 293 meter De vries trap in nieuwbouwwoning geplaatst! Mooi product.
BaSupply.nl BaSupply.nl 933 meter BaSupply.nl, een verfrissing voor de badkamer!
he-as he-as 1 km Prachtige winkel en we hebben er een mooi bloemstuk voor Pasen gemaakt. Top!
Greydanus Aardappelgroothandel & Transport BV Greydanus Aardappelgroothandel & Transport B... 1 km ik zou graag willen weten hoe al die blauwe plekken ontstaan. Ligt dit aan Greydanus ...
Draagtasonline.nl Draagtasonline.nl 1 km Bent u op zoek naar onbedrukte draagtassen en meer...? Draagtasonline.nl is dé levera...
CheapSales CheapSales 2 km On this page you will find the best sales!
Aldetiid Aldetiid 2 km brocante en curiosa interieur accessoires exclusive sterke groene planten artestieke ...
Piet Boersma Schilders Piet Boersma Schilders 2 km Nemen ruim de tijd voor een uitstekend advies.
Post & Papier Post & Papier 2 km Creatieve papierwaren met een gouden randje! Je vindt hier alles omtrent kaarten, ech...
Humphrey -  Fine Art America Humphrey - Fine Art America 2 km Digital art by Humphrey Isselt
Pompshop de Greiden Pompshop de Greiden 3 km Fijne shop naast het Tango benzinestation. Heel vriendelijk personeel. Ook de pakkets...
Pompshop de Greiden-Vivant Pompshop de Greiden-Vivant 3 km Relatief groot pakket van ongeveer 30kg opgehaald. Jongen achter de toonbank heeft me...
DA Drogisterij & Parfumerie Heerenveen DA Drogisterij & Parfumerie Heerenveen 3 km Alles op het gebied van schoonheid en gezondheid.
Audio Tempel Audio Tempel 3 km Ik was in de markt voor een nieuwe hifi installatie. Na een paar jaar een surround op...
Sfinx, spellen en speelgoed Sfinx, spellen en speelgoed 3 km Ik vind dit oprecht de fijnste winkel waar ik ooit geweest ben! Zowel qua het persone...
Feenstra uw Schoenmaker Feenstra uw Schoenmaker 3 km Johannes is een geweldige persoonlijkheid. Ik word ruim 20 jaar naar volle tevredenh...
Recensies
Deze partij is zeer onbetrouwbaar. We hadden voor bijna 6000 euro een andere auto gekocht, die binnen 100 km al begon met de melding: oliedruk te laag. Na een kettingwissel waar de garage aan ons ook een vergoeding vroeg bleef de auto problemen geven, slecht starten, uitvallen bij stilstaan en inhouden. Na herhaaldelijk telefonisch contact waarin ik verschillende keren heb gevraagd of we de auto konden omruilen, wst natuurlijk niet kon, kwam de verkoper met de verklaring: het is een producteigenschap. Mijn mond viel open van verbazing. Hoorde ik dit nou goed? Blijkbaar is het dus heel normaal dat als je een auto koopt, dat die dit gedrag vertoond. Doordat ze niet zijn aangesloten bij een brancheorganisatie als bovag, heb je juridisch geen poot om op te staan. Dit soort partijen zouden niet mogen bestaan. Ze verstieren de automarkt. We hebben inmiddels een andere auto gekocht bij een bovag garage. Die wel luistert naar de koper.
Waardeloos bedrijf, verkopen een kapotte auto, nemen niet de tijd om naar oplossingen te zoeken, geven de klant de schuld zodra er iets kapot is binnen 1 maand. Vrienden van mij hebben hier een auto gekocht en er mankeerde vrij snel wat, ze hebben er meerdere keren achterna gebelt maar kregen geen gehoor. Stelletjes oplichters zijn jullie, dit ging ook niet op een auto van een paar 100 euro! Maar om veel meer! Geen auto hier kopen want de kans dat er iets aan mankeert is groot!
In Mei 2021 een nieuwe auto gekocht met een half jaar garantie waarvoor je dik betaald. Helaas issues binnen de garantie termijn gekregen, dit leek opgelost te zijn. Maar net buiten de garantie termijn zijn dezelfde problemen terug gekomen. Vanaf toen 0.0 service gekregen en genoeg centjes lichter. Slechte service, snel door rijden naar de volgende autogarage en koop hier niet!
Onlangs een Peugeot 308 gekocht uit 2016. Erg tevreden over de klant vriendelijkheid . Ik kwam eigenlijk voor een andere auto maar uiteindelijk met de Peugeot naar huis gegaan omdat de verkoper naar mijn wensen heeft geluisterd.
Gebruikte Ford Mondeo hier gekocht. Uitstekend geholpen en zeer scherpe prijs. Na 3 weken echter problemen met de koppelingsplaten gekregen. Kon na enkele dagen de auto bij de garage brengen en alles werd onder garantie zonder gezeur gerepareerd. Top! Kan iedereen dit bedrijf inclusief de garage van harte aanbevelen!
Prima vakkundig geholpen! Reageren snel, wel 3 kleine probleempjes gehad, maar alles binnen 1 week opgelost. Auto van eind 2015 Tevens een leenauto ter beschikking gesteld kosten €0,- Enkele reis 140KM was de moeite waard, ik zou er zo weer een auto kopen.
Wij hebben een auto gekocht van 2 jaar oud, de voorbanden waren slecht maar die kon ik wel krijgen maar dan moest ik ze ergens anders erom laten leggen? Na lang aandringen hebben zij dit gedaan. Vanaf de eerste kilometers begon het lampje van de banden te branden, nadat ik dit de zelfde dag kenbaar heb gemaakt brand mijn lampje 3 maanden later nog. Ik heb gebeld en geappt maar tot op het heden komt Hans er niet op terug. Ik koop er nooit een auto weer !!! Slechte service !!! Misschien als je een hele dure auto koopt je misschien wel een goede service kan krijgen? Staan er daarom goede revieuws bij ? Onbegrijpelijk voor ons !
Wat een fijn bedrijf en geweldige service! Ik heb mijn Renault Clio hier gekocht, helaas bleek bij thuis komen al een mankement. Dom van mij zelf geen garantie bij gekocht, maar zo vriendelijk als ze waren hebben ze mij geholpen en de kosten volledig op zich genomen. Bij contact altijd vriendelijk, netjes en oprecht. Als ik mocht kiezen zou ik zeggen koop hier een auto! Lieve mensen van autocenter Heereveen, bedankt en tot de volgende auto!
Auto gekocht in 2018. Grote verkoop praatjes, houd ik al niet zo van. Prik je zo door heen. Auto wel gekocht met basic 3 maand garantie. Binnen een week kuren met de distributieriem. Dit zit dus blijkbaar niet in die garantie. Uiteindelijk de kosten gesplit na moeite. Helaas voor mij niet aan te raden.
Ik heb ca. twee maanden geleden een tweedehands Hyundai i30 gekocht bij Autocenter Heerenveen. Ik werd daarbij geholpen door vakkundig en vriendelijk personeel. Daarnaast had ik al vrij snel problemen met de accu; de accupoolklemmen bleken wat los te zitten. Deze zijn gratis vervangen, terwijl dit buiten de garantie viel. Top service! Ik zou dit bedrijf aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe tweedehands auto.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid