facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobeen

Autobeen

Info

Uw adres voor auto-onderhoud, reparatie en verkoop van gebruikte auto's

Geschiedenis

Uw adres voor de verkoop van gebruikte auto's in de prijsklasse tot Eur 10.000. De auto's worden afgeleverd met een gratis afleveringsbeurt en een nieuwe of recente APK (tenzij anders overeengekomen). De op de website geadverteerde auto's staan met het originele bouwjaar vermeld.

Ook voor onderhoud, ,reparatie en APK-klaar maken van elk merk en type auto bent U bij ons aan het goede adres. Levering en montage van accu's, banden, uitlaten, schokdempers, etc. tegen scherpe concurrerende prijzen.

Nu ook airco/climaatcontol onderhoud en reiniging.

Ook voor APK laswerkzaamheden en schadeherstel kunt U bij ons terecht, wij beschikken over goed vakmanschap en een jarenlange auto-ervaring.

Adres: Aalsmeerderdijk 386, 1436bj Aalsmeerderbrug
Telefoonnummer: 0297366876
Stad: Aalsmeerderbrug
Route: Aalsmeerderdijk 386
Postcode: 1436bj



op zoek naar gerelateerd: occasions aalsmeer, markt auto, garage aalsmeer, auto kopen, gaspedaal, gebruikte auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luchtvaart Hobby Shop Luchtvaart Hobby Shop 499 meter Als je van Vliegtuigen houdt moet je deze winkel dichtbij Schiphol bezocht hebben!! D...
Recensies
Eind zomer een Opel Corsa bij Autobeen gekocht met nieuwe APK. Na enkele maanden paar duizend kilometers mee gereden te hebben kan ik vol overtuiging zeggen dat dit bedrijf betrouwbaar is voor aankoop van gebruikte auto's!
Hij is de beste,top garage
Dank je wel voor je hulp!! Was gestrand met mijn fiets, maar met hulp van deze aardige meneer kon ik snel weer verder
Een fijne garage waar de klant centraal staat. Vriendelijke service. En de tweede hands auto's zijn betrouwbaar.
Een zeer betrouwbaar autobedrijf waar je niet bang hoeft te zijn dat je belazert wordt, de eigenaar michel is zeer vriendelijk en eerlijk in de verkoop van zijn auto's. Heb daar zelf 2 weken terug een knappe ford fiësta gekocht tegen een goede prijs kwaliteit verhouding, kan daarom iedereen die een knappe auto zoekt voor een nette prijs aanraden om daar heen te gaan.
Voor mij gewoon een prima garage en monteur
Degelijk en prima bedrijf heeft nog persoonlijke aandacht vorklant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid