facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Zieleman

Autobedrijf Zieleman

Info

Op zoek naar een leuke occasion? Wij hebben er meer dan 200 op voorraad!

Geschiedenis




In 1985 begonnen onze ouders Wout en Geesje Zieleman hun autobedrijf aan de Burg. Backxlaan in Nieuwleusen. De toenmalig garage “Stolte” werd vanaf toen “Autobedrijf Wout Zieleman”.
Maar al snel bleek het pand te klein voor Wout Zieleman en kwam er een werkplaats bij aan het Westeinde. In 1997 kwam 500 meter verder naar het zuiden van Nieuwleusen bouwgrond vrij en daar begon de nieuwbouw van het autobedrijf.

Van een autobedrijf met een tankstation naar een autobedrijf met een wasstraat.
Vanaf de zomer van 2008 beschikt het bedrijf over een nieuwe high-tech autowasstraat. Van een roll-over wasstraat naar een autowasinstallatie waarbij de auto op een transportband wordt gezet die het voertuig automatisch door de machine heen voert. Een unieke 25 meter lange wasstraat die slechts in vijf tot zes minuten uw auto volledig reinigt.

Wout Zieleman begon als Ford dealer maar met de verhuizing naar het nieuwe pand veranderde dit in: Ford specialist en jong gebruikte auto’s met weinig kilometers. Met een voorraad van 40 auto’s was er keuze genoeg. Klanten die opzoek waren naar een nieuwe auto kwamen kijken wat er stond en kozen een auto uit die aan hun wensen voldeed.

Maar vandaag de dag worden de meeste auto’s verkocht door middel van het internet. Men kijkt eerst waar welke auto’s staan met de juiste kilometerstanden en komen zo gericht kijken. Het assortiment van het bedrijf is zo uitgegroeid van 40 auto’s naar maar liefst 150 auto’s.

En in 2011 treed de nieuwe generatie aan. André Zieleman neemt de werkplaats voor zijn verantwoording, Wilko de verkoop en Mirjam de administratie.

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan ons familiebedrijf en de koffie staat klaar!



"Auto Zieleman heeft een ruime voorraad occasions. Ook onderhoud en reparatie van uw auto en een Carwash Center. Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op."
Adres: Backxlaan 206, 7711 AL Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529481288
ln.nameleizotua@ofni
Stad: Nieuwleusen
Route: Backxlaan 206
Postcode: 7711 AL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: autobedrijf zieleman hasselt, auto zielemans, autobedrijf zieleman review, zieleman zwolle, zieleman nieuwleusen occasions, zieleman nl, autobedrijf nieuwleusen, nieuwleusen auto verkoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Henri van der Veen VOF Autobedrijf Henri van der Veen VOF 2 km Super service!! Denken mee en helpen je zo snel mogelijk. Zelfs als het druk is weten...
Daniel's Autoservice Daniel's Autoservice 3 km Vertaald door Google Heeft me geholpen mijn humvee te repareren! Geweldige monteur! ...
Recensies
Auto gekocht, we werden goed geholpen en zijn blij met onze aankoop. Helaas voor onze oude wagen niet veel gekregen als inruil. Vraagprijs op internet is wel anders als bij hun op lokatie maar we zijn er goed uit gekomen. Al met al vriendelijk personeel, goed geholpen en met een goed gevoel weggegaan! Zou de volgende auto er zo weer kopen!
Wij hebben vorige week een jong gebruikte BMW 4-serie gekocht bij Wilko. Het eerste contact ging via WhatsApp en daarna in de showroom. We zijn erg te spreken over de snelle reacties via WhatsApp en ook de vriendelijke hulp door Wilko in de showroom. De auto is netjes afgeleverd en het restylen van een deukje vandaag ging ook goed. Leuk dat 1 van de verkopers zag dat we een nieuwe andere set wielen eronder hebben laten zetten inmiddels. Vriendelijk personeel en het voelt vertrouwd om bij Zieleman binnen te lopen. Fijn zo'n garage in de buurt. We hopen veel plezier te hebben van de BMW en mochten we toch aanspraak moeten maken op de garantie dan hebben we het vertrouwen erin dat Zieleman dit goed zal oppakken.
Ik raad deze autodealer aan, hij verkocht me gebruikte kwaliteitsauto's, die ik later aan mijn klanten in Roemenië verkocht. wilko was een professional bij elke transactie, en ik dank hem!
We hebben 9 maanden geleden een auto gekocht. Blijkt een barrel te zijn, komt eind van het jaar niet meer door de keuring! Met zaken waarbij de vraag is waarom hij toen wel juist door de keuring gekomen?!?! Alleen maar voor woon-werkverkeer gebruikt, netjes behandeld. Ze hebben ons een kat in de zak verkocht! Dus als je geen verstand hebt van auto’s is het NIET VERTROUWD om hier een auto te kopen!
Na een total loss van onze Renault Clio kwamen we opnieuw terug bij Zieleman. Onze vierde auto gekocht. Hij rijd heerlijk en is prima onderhouden. Bij de proefrit bleek er helaas nog wel een probleem met de dynamo. Die is vervangen voordat de wagen werd afgeleverd. We kunnen weer rijden. Blij met de goede service. Dankjewel!
Zeer te pas over dit autobedrijf. Erg schappelijke werknemers, ze denken echt met je mee. Wij zijn geholpen door Bram, topservice, bedankt!
Twee keer geweest. Eerste keer met visite wiens band plotseling lek was en tweede keer voor APK. Spaarprogramma is een fijne extra, goede communicatie, snel en ik kreeg ook nog een video van mijn auto waarop alles uitgelegd werd. Prima garage!
Na recent auto gekocht te hebben nog een keer terug geweest, direct geholpen, de baas die nog even komt vragen of de auto bevalt, een lakstift die ik vrij van kosten meekreeg en bij thuiskomst een reep chocolade in de brievenbus, TOP!! Dit bedrijf snapt het en raad ik ren zeerste aan. Wilko, Bram thnx en tot gauw Service: Inspectie voertuigveiligheid
Fijn bedrijf met dito service. Onaangekondigd kwam ik langs om naar een goedkope auto te kijken, ondanks dat de vriendelijke verkoper eigenlijk druk bezig was met een andere klant, vond hij wat tijd tussendoor om ons te woord te staan en een proefrit te maken. Na wat overleg de auto gekocht na wat mitsen en maren. Een week later staat er een gepoetste auto met nieuwe banden en wieldoppen klaar voor ons, interieur helemaal gereinigd was allemaal niet afgesproken. Daarbij is de auto keurig technisch nagelopen en een nieuwe apk erop zoals was afgesproken. Wederom een fijne service. Al met al erg tevreden.
Jaar geleden auto gekocht met bovag afleverpakket, inclusief poetsbeurt, onderhoud en apk. Nu waren er in de garantie periode al wat dingen niet juist die tijdens het aflever klaarmaken gezien had kunnen worden, vind ik. Zoals niet werkende parkeersensoren, motor storing, 3e remlicht defect. De krik ontbrak, geen hoedenplank, geen reserve sleutels, allemaal dingen die ik bij de aankoop niet wist en wat je volgens mij bij een bovag auto niet hoeft te verwachten. Voor de gebreken na aankoop ben ik 3x terug geweest, waar ik over het uitgevoerde al niet zo te spreken was, door dat er bijv beschadigingen waren ontstaan door onkunde bij loshalen van binnenbekleding en vervanging van het 3e remlicht en het na 3x pas oplossen van de motorstoring, blijkt nu 14000km later een cruciaal onderdeel te ontbreken uit het filterhuis deksel wat maakt dat mijn auto dus al 14000km ZONDER oliefilter rijd!!! Ik vind dit rond uit schandalig en erg kwalijk en zie jullie reactie graag tegemoet.Services: Olie verversen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Autobedrijf Zieleman met het openbaar vervoer


Nieuwleusen, Noorderpark 70 meter
591
Nieuwleusen, Bejaardencentrum 90 meter
301
Nieuwleusen, Bejaardencentrum 100 meter
301
Nieuwleusen, Gereformeerde Kerk 270 meter
301
591
Nieuwleusen, Gereformeerde Kerk 330 meter
301
591

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid