facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Wolters, Kia

Autobedrijf Wolters, Kia

Info

Uw Kia dealer voor midden Nederland. Voor de tweede keer beloond met de platinum prestige award als beste dealer van Europa. En non stop de beste van NL!



"Op zoek naar een Kia-dealer in IJsselstein? Kia-dealer Autobedrijf Wolters is Kia dealer voor IJsselstein en omstreken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een nieuwe Kia of een Kia occasion. In onze showroom in IJsselstein kun je vrijblijvend kennismaken met de nieuwe Kia modellen of ons aanbod gebruikte Kia-occasions. Uiteraard bieden wij ook verschillende mogelijkheden voor het leasen van een Kia, zowel zakelijke lease als privé lease.Niet alleen kun je bij ons terecht voor aanschaf van een Kia, want wij zijn je ook graag van dienst in onze werkplaats, waar je terecht kunt voor onderhoud of reparatie aan jouw Kia. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen er voor dat je snel weer met je Kia de weg op kunt."
Adres: Einsteinweg 10, 3404 LK IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6882056
Stad: IJsselstein
Route: Einsteinweg 10
Postcode: 3404 LK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Kia Wolters overgenomen, Kia dealer in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf van Lexmond Autobedrijf van Lexmond 1 km Recent een auto gekocht voor een goede prijs. Nog bedankt voor de snelle en goede ser...
Premium Car Trader Premium Car Trader 1 km Verkoopservice voor hogere autosegmenten.
Vakgarage Verbree Vakgarage Verbree 1 km Altijd een goede service, vakmanschap en een persoonlijke benadering! Weer fantastis...
Recensies
Wezen kijken voor een nieuwe lease auto. Mooie showroom. Aardig geholpen en goede uitleg gekregen. Auto's mochten allemaal open, zitten, proberen, zelf starten van dashboard was mogelijk. Prima dealer!
Helaas, niet meer wat het geweest is. 2 maanden wachttijd voor beurt, alle extra's weg en occaisions blijken ook niet echt geweldig.. Desgewenst en uiteraard wil ik deze dealer wel e.e.a. toelichten. Jammer hoor!
Een bezoek aan deze garage gebracht omdat daar het gewenste model van de Kia Niro stond en onze auto total loss was verklaard. Vanuit Nijmegen erheen gereden. Vriendelijk ontvangen en geholpen. Na de proefrit de auto gekocht. En…. We kregen een leen auto mee. Wat een fijne/ goede service. Dank aan Joost
Ik rijd met veel plezier in mijn Kia, aangeschaft bij Kia Wolters. Tot op heden liet ik mijn servicebeurt uitvoeren bij jullie. Na de servicebeurt waren er wat problemen met mijn Apple CarPlay. Ik begrijp dat het vervelend is als een klant meerdere malen terugkomt, met een terugkomend probleem. Op het moment dat ik terugkom, word er gesuggereerd dat ik een onjuiste kabel gebruik voor mijn telefoon, maar het is een originele Apple kabel. De monteur Frank was behoorlijk geïrriteerd en tevens erg onprofessioneel en onvriendelijk. Hij wilde mij niet meer te woord staan en niet meer helpen met het probleem, wat nog niet opgelost was. Tevens verzocht hij mij om niet meer terug te komen bij Kia Wolters, omdat ik niet meer welkom ben en een nieuwe dealer moet gaan zoeken.
Goed geholpen met mijn APK en ruitenwisser die niet goed was. Gedeelte van het geld terug gehad Eindelijk een bedrijf die voor zijn klant er is!
Na het ophalen van een nieuwe sleutel,die ik was kwijtgeraakt,vroeg ik vriendelijk of ze interesse hadden in de Kia Sportage..kreeg gelijk te horen van de verkoper,deze auto wil ik niet in mijn winkel!! De verkoper had snel via een website de geschiedenis van mijn auto gezien. Dat de KIA is geïmporteerd uit België is waar..maar dat het een schade auto is,klopt niet..ik heb navraag gedaan bij het bedrijf waar ik de auto heb gekocht en zij waren nogal beledigd door deze aantijging! Een auto kan je ook laten taxeren,en als er een beetje schade is,brengt dat de BPM omlaag..geen enkele occasion is zonder schade..ik was erg verbaast door deze lompe opmerking van verkoper,vond sowieso de hele sfeer arrogant..ben pas in IJsselstein komen wonen,was van plan om onderhoud te laten doen bij deze KIA dealer maar heb maar ergens anders laten doen..
Fijn geholpen in de showroom. Ook aanschaf van auto prima verlopen.
Wij hebben hier onze Kia Rio gekocht in januari 2022. Prima bedrijf, goede service, correct en vriendelijk. De Kia Picanto van mijn vrouw hebben wij gekocht bij een Kia dealer in Ede. Voor een winterbandenwissel moesten wij daar zes weken wachten. Bij Kia Wolters kon dit binnen enkele dagen. Inmiddels is deze auto ook hier in onderhoud.Topdealer. Marcel, Joost en collega's bedankt.
Altijd vriendelijk en goede koffie.
Zeer vriendelijk en hulpzaam, Bedankt voor de service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid