facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Wemmenhove

Autobedrijf Wemmenhove

Info

Welkom bij Autobedrijf Wemmenhove uit Zuidwolde!
We houden je hier op de hoogte van onze laatste nieuws, acties en weetjes op autogebied. Volg ons!

Geschiedenis

Op deze pagina bieden we informatie over Autobedrijf Wemmenhove. We posten nieuws, feiten & weetjes en speciale Facebook acties.

Al onze occasions kun je volgen via https://www.facebook.com/Autobedrijf-Wemmenhove-207990245888960/



"Welkom bij Autovakmeester Wemmenhove in Zuidwolde. Ons autobedrijf is al meer dan 75 jaar een begrip in de regio. Een echt familiebedrijf met betrouwbare mentaliteit en eerlijke tarieven. u kunt bij ons terecht voor onder andere verkoop, financiering, en lease van nieuwe en gebruikte autos, autoverhuur ,auto onderhoud, APK keuring, Banden,reparatie, van personen en bedrijfsauto’s en nu ook uw adres voor Campers, trekhaak montage en occasions."
Adres: Meppelerweg 3, 7921vm Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528-371227
ln.sotuaevohnemmew@ofni
Stad: Zuidwolde
Route: Meppelerweg 3
Postcode: 7921vm


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: autobedrijf wemmenhove pca dealer citroën peugeot renault en wemmenhove autoverhuur, wemmenhove emmen, autobedrijf wemmenhove, meppelerweg, zuidwolde, wemmenhove verhuur, wemmenhove zuidwolde occasions, wemmenhove pesse, autobedrijf zuidwolde, wemmenhove hoogeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Wemmenhove Autobedrijf Wemmenhove 19 meter Onlangs de verhuisbus gehuurd. Ook hiervoor kun je bij Wemmenhove in Zuidwolde terech...
Recensies
Onbetrouwbaar bedrijf. Laat je niet verleiden door de goede reviews om toch in zee te willen gaan met dit bedrijf. Tip: neem de tijd om een goed betrouwbare garage te vinden. Neem geen overhaaste beslissen om bij dit bedrijf in zee te gaan! Doe er mee wat je wilt :
Om half 5 gebeld vanwege problemen met m'n verlichting. Ik kon meteen terecht ondanks dat het bijna sluitingstijd was. Er werd bij aankomst meteen gekeken, er bleek een probleem met de zekering te zijn. Dit is ook meteen opgelost en ik kon weer door. Super service en voor een goeie prijs!
Ohw wat is het fijn om bij Wemmenhove je auto te wassen.. auto weer spik en span en zonder te krassen... Daar kunnen ze in Meppel niet tegen op!
Vakmensen voor een betaalbare prijs . Vriendelijk personeel
Een mooie auto gezien. We hebben onderhandeld over de prijs als ik mijn huidige auto inruil. Vervolgens een afspraak gemaakt voor een proefrit en om het eventueel rond te maken. Ik moest een half uur rijden. Eenmaal daar aangekomen werd mij doodleuk verteld dat de auto al verkocht was. Mijn schoonvader ging mee en die moest zelfs helemaal uit Amersfoort komen. Voor niks gereden dus. Terwijl wij duidelijk een tijds afspraak hadden voor een proefrit. Vind ik geen manier van zakendoen.
Komt gemaakte afspraak niet na Afgelopen maandagavond had ik een afspraak met Jeroen Deze afspraak eind vorige week gemaakt. 2 van ons gezin hebben een half uur op hem staan wachten. ook wil hij niet weer reageren we hebben maandagavond en gisteren meerdere keren geappt en gebeld.
Twee weken geleden proefrit gemaakt. Auto beviel en na een goede inruilprijs de deal gesloten. Gisteren de auto opgehaald en bij ophalen was er nog een extra service geboden die niet afgesproken was; een set winterbanden en een kleine schade die er was nog hersteld. Dikke pluim. Kleinschalig bedrijf met vriendelijk personeel
Auto gekocht. Goed geholpen, vlot en duidelijk.
`Top auto, fijne mensen!
Ik was geïnteresseerd in de VW Golf uit bouwjaar 2009 die zij te bieden had in hun occasions en ook had Autobedrijf Wemmenhove vele positieve recensies die mij vertrouwen gaf. Dus vorige week had ik gelijk gebeld om te vragen of de auto nog beschikbaar was, omdat ik anderhalf uur voor niks wil reizen. Maarten, de persoon waarmee ik sprak aan de telefoon gaf aan dat het nog beschikbaar was. Vol enthousiasme had ik nog een paar dingen gevraagd over de auto en over de bovag garantie, volgens Maarten had de auto kleine steenslag schade aan de voorbumper en beetje krasjes aan de zijkant en de auto had 6 maanden bovag garantie. De auto zag er erg mooi uit op de foto's met een mooie verkoopprijs en dus afgesproken om de auto tot vrijdag te reserveren voor mij zodat ik de auto kon komen bekijken. Eenmaal daar liep ik met Maarten naar de auto en al snel bleek dat er meer schade was aan de auto dan dat er over de telefoon was besproken. Ook zat de bovag garantie van 6 maanden niet in de prijs inbegrepen, maar kostte 595 euro extra erbij. Dit kwam als een grote verrassing voor mij, omdat dit niet over de telefoon was besproken. Meneer Wemmenhove ging samen met mij aan tafel om de offerte door te nemen, maar ook al was ik blij met de inruilprijs voor mijn auto, ik was niet blij met de staat van de VW Golf en de verrassende bovag garantie kosten die er bovenop kwam. Dus ik bedank meneer Wemmenhove vriendelijk voor de tijd en de heerlijke koffie, maar deze auto ging het niet worden. Hij vraagde mij wat de reden ervan was en ik legde dit uit, toch blijft hij vastbesloten om de auto te verkopen aan mij en hij wilde de problemen verhelpen. We liepen samen naar mijn auto die op afstand geparkeerd was van zijn klanten en medewerkers, hier wilde meneer Wemmenhove een laatste prijs geven aan mij en ik gaf aan erover na te willen denken. Dit antwoord was niet van gediend in meneer Wemmenhove's oren, want wat er daarna kwam was een hoop frustraties die over mij werd gegooid. Volgens meneer Wemmenhove woorden, 'kon ik de volgende keer beter doorrijden en niet in zijn garage meer komen' en 'dat ik via de telefoon had afgesproken de auto te willen kopen' en nog andere zaken waarmee ik teleurgesteld was om te horen van meneer Wemmenhove. Ik was absoluut verbaasd om de dingen te horen van meneer Wemmenhove die we telefonisch niet hadden afgesproken. Maar misschien was er een miscommunicatie aan de lijn, wie weet. Wel weet ik dat ik meneer Wemmenhove's advies zal volgen en de volgende keer dat ik in de buurt ben dat ik vooral langs zijn garage zal rijden en na dit ervaring nooit meer een bezoekje wil maken in meneer Wemmenhove occasions.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid