facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Weijtersenjansen

Info

Verkoop en inkoop van nieuwe en gebruikte auto's |
Onderhoud |
Banden |
APK |

Geschiedenis

Alleen de juiste prijs in combinatie met uitstekende kwaliteit leidt tot goede resultaten. Martin Weijters (foto) en Sanne Bouwman (foto) hebben op dit vlak een hele goede samenwerking gerealiseerd.

We zijn transparant in onze aanpak, auto's worden aangeboden zoals ze zijn en niet anders. We bieden een uitgebreid assortiment met een auto in elke prijsklasse.



"Vanuit het midden van Nederland, in Oranjestad Buren, verzorgt Martin Weijtersde in- en verkoop van auto's.Wilfred Jansen en zijn team zorgen voor het volledige auto onderhoud."
Adres: Tielseweg 6, 4116EC Buren (gemeente)
Telefoonnummer: 0344 570199
Stad: Buren
Route: Tielseweg 6
Postcode: 4116EC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf de Buren utrecht, Auto Culemborg, Willekes Ophemert, Auto Ophemert, Garage Maurik, Wilkes auto, BOVAG garage Tiel, Tweedehands auto Geldermalsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MB Oldtimers MB Oldtimers 1 km Super betrouwbare zaak . Wij werden uiterst vriendelijk geholpen en er werden afsprak...
Recensies
In de afgelopen 15 plus jaar heb ik hier altijd mijn autos voor servicebeurt en APK onderhouden. Ook nadat ik niet meer in Buren woonden en de afgelopen jaren in Utrecht en nu Almere woonde toch steeds helemaal naar Buren ging voor onderhoud van mijn auto. Wilfred en je collega's bedankt voor alle jaren top service en kwaliteit! Ik raad iedereen aan hier hun auto te laten onderhouden.
Super snel, super vakkundig en super goed geholpen ! Tja daar sta je dan op vrijdag middag lekke band wat nu.. ff bellen, en ja hoor ik kon direct terecht ! En in no time weer onderweg. Super bedankt top service alla minuut. Wordt zeer gewaardeerd!!
Al jaren vaste klant. Bij nood staan ze altijd voor mij klaar. Goede koffie en ouderwetse serviceService: Auto-onderhoud
Vandaag bij dit bedrijf een Volvo v60 gekocht. Contact met Martin Weijters was prettig. Ivm drukte/vakantieperiode is de aflevering over een paar weken. Dit vinden we geen probleem. Zaterdag 11 september auto opgehaald. Keurig netjes afgeleverd!!! Kleine puntjes zijn afgelopen week verholpen. Zeer over te spreken.Service: Algemene reparaties en onderhoud
Ik heb mijn auto's al jaren in onderhoud bij ze. Eerlijke aardige meedenkende eigenaar. Auto's bij hem in onderhoud geweest: Renault Clio Renault Espace Audi A6 Diesel chipped Renault Scenic Diesel chipped Renault Twingo Diesel chipped Mercedes E320 BMW 545 Twingo RS Altijd tijd voor je en altijd druk. Ze doen het dus goed.
Fijne garage met vriendelijke personeel en heb je een probleem word het altijd netje opgelost. Een aanrader deze garage.
Hier een uitstekende VW T5 gekocht, na aankoop had ik een EGR probleem en dit is bijzonder netjes en goed afgehandeld, kortom goede service met een prettig kontakt. Aanrader!
Ruim een half jaar geleden hier onze auto ingeruild voor een Skoda Yeti. De wijze hoe dit gebeurde door Sanne, voelde voor ons bijzonder prettig en goed aan. Ik kan nu we een half jaar verder zijn zeggen, dat alles wat toegezegd is, ook echt wordt nagekomen en opgelost. Ook tussendoor was er over een geluidje enige twijfel voor aanvang van onze vakantie naar Schotland, Wilfred heeft hier tussendoor naar gekeken en onze zorgen weg kunnen nemen. Wij hebben een heerlijke zorgeloze vakantie gehad en na afloop van de garantieperiode zijn de laatste puntjes op de “i” gezet. Kortom wij zijn zeer enthousiast en kunnen op basis van onze ervaringen dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!! Robert Jan en Saskia
Hier een goede Volvo aangeschaft, voor een concurrerende prijs en 15.000 km verder lijkt het nog steeds een goede aankoop. Ik mag lovend zijn over communicatie en de afspraken. Frisse aanpak en niet weer een 'oja daar hebben we weer een klant' ervaring. Voelt eerlijk aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid