facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Wallenburg

Autobedrijf Wallenburg

Info

In en verkoop van gebruikte automobielen

Adres: Boomgaardweg 59, 3984KH Odijk
Telefoonnummer: 06 53 21 84 34
Stad: Odijk
Route: Boomgaardweg 59
Postcode: 3984KH



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Wallenburg ervaringen, Autobedrijven Odijk, Autobedrijf Odijk ervaringen, Occasions Odijk
Recensies
mijn droom auto hier gekocht. er bleken na de aankoop toch wat dingen niet in orde. Piet heeft dit keurig opgelost! Leuke gezellige man, die zich aan zijn woord houdt! nogmaals bedankt Piet!
Vriendelijk. Proefrit geen enkel probleem. Moesten nog een paar kleine zaken gerepareerd worden We verkopen de auto niet en we bellen zodra reparaties klaar zijn. Helaas niet dus
Ik heb hier een tweedehands Renault Kangoo gekocht, bij de koop enorme goeie service. Er bleken later wat onvoorziene kleinigheden en die hebben ze zonder extra kosten voor me opgelost! Ben ze enorm dankbaar. Eerlijke lui.
Ik heb hier eergisteren mijn Ford focus opgehaald nadat ik hem zaterdag had bekeken. Erg goede service en een betrouwbaar bedrijf die goede Autos verkoopt!
Wij hadden interesse in een Ford die geadverteerd stond. Op aanvullende vragen kregen we snel en afdoende antwoord middels foto en film. De auto zag er netjes uit. Voor de proefrit en gehele koop kon royaal de tijd genomen worden. Piet is een gemoedelijke man. We hebben er een fijne auto en een goed gevoel aan overhehouden. Aanrader!
Eerlijk bedrijf en komt zijn afspraken na. We hebben er 2 heerlijke auto's gekocht. Heel blij mee en zeker een aanrader
Wij hebben een mooie tweedehands auto gekocht voor een eerlijke prijs, maar hebben in het verleden weleens te maken gehad met onbetrouwbare verkopers. Om die reden wilden we graag iets meer zekerheid en hebben bij Piet garantie bijgekocht. De auto heeft het keurig gedaan, en Piet heeft ons goed geholpen - en onze piepende remmen opgelost door een nieuw setje remblokken te installeren binnen de garantie. Wij zijn erg tevreden, dit is een betrouwbare autoverkoper!
Prima ontvangst. Eerlijke prijs voor de auto. Zijn hier al jaren klant. Super service. Bij aankoop is de distributieriem vervangen en apk gekeurd voor komend jaar. Houd zich aan afspraken. Kortom een echte aanrader om hier een auto te kopen! Zeer betrouwbaar.
Van daag mijn nieuwe auto afgeleverd gekregen door Piet. Alles netjes volgens de corona voorschiften. Zoals afgesproken een nieuwe apk en grotebeurt gekregen op de auto. Ben erg te vreden over de aankoop en de gang van zaken bij autogroothandel Wallenburg.
Zeer tevreden, Kwamen voor een megane estate uit 2012 . Kochten er een van anderhalf jaar jonger. Prima auto . Houdt zich goed aan de afspraak. Heeft zelfs distributieriem en waterpomp vervangen terwijl dat nog niet echt nodig was. Piet bedankt voor de fijne verkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid