facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf W. Janssen

"Werkplaats en onderhoud van personenauto's en bedrijfsauto's tot 3.500 kg. Occasionsverkoop allerlei merken, modellen en prijsklasse"
Adres: 2 Horn, 5443 MA Haps
Telefoonnummer: +31485312295
Stad: Haps
Route: 2 Horn
Postcode: 5443 MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Cuijk, Autobedrijf Boxmeer, VDB Auto, VDB Oeffelt, Autoservice Sint Hubert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf W. Janssen Autobedrijf W. Janssen 8 meter Goede service, eerlijke prijzen en vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Typisch...
Autobedrijf van Daal Autobedrijf van Daal 217 meter Prijs is gunstig, genoeg pompen en makkelijk te bereiken.
De Caravandokter De Caravandokter 1 km Zeer vervelende ervaring. Onbereidwillig, onbeschoft, ga naar een ander zou ik zeggen...
Recensies
Een geweldig bedrijf met goede service , zeer klantvriendelijk en snelle reparatie . Kom er al jaren .Services: Banden
We stonden met pech op de A73 en dit bedrijf heeft ons perfect geholpen met een lekke band. Binnen een uur weer op weg! Heel blij met de goede en snelle service!
Zaak ziet er goed en professioneel uit. Vriendelijk personeel. Top geholpen
Men helpt je direct en met succes met mijn probleem. Heel vriendelijke en deskundig mensen.
Stond ik daar ineens, auto die niet start, en nu,....dit is niet zoals t hoort te zijn,... of eigelijk precies zo als het moet zijn.... werkelijk 10 min later werd ik door de garage opgehaald, direct geholpen en na korte tijd weer mobiel. TOP service door Autobedrijf W. Janssen in Haps! Zooo fijn om deze mensen in mijn netwerk te hebben. Een echte aanrader, mooie garage, deskundige mensen en top service.
Op aangeven van firma banden laten vervangen voor de vakantie ivm weinig profiel. Maar goed ook! Stortregen gehad op de snelweg, maar geen centje pijn. Gelukkig maar.Services: Banden
Helaas, een aantal dagen na aanschaf van onze Fiat 500 Dualogic automaat, kregen we een aantal klachten. Hierdoor was er niet meer met de auto te rijden. Autobedrijf Janssen heeft deze netjes opgehaald buiten garantie om en een week later was de auto weer klaar. Ze zouden de koppeling, drukgroep, elektraklep e.d. allemaal volledig vervangen hebben. Helaas, 3 maanden later, vertoont de automaat opnieuw kuren. Janssen gebeld, na overleg was het verstandiger de auto bij de plaatselijke garage na te laten kijken. Omdat de bak en koppeling volledig waren nagekeken en vervangen volgens Janssen, zou het hem zitten in de schakelrobot. Naar vele testen en onderzoeken, lijkt het hier nog niet in te zetten. Omdat ik het idee had dat de koppeling opnieuw niet deugde, nogmaals contact gezocht met Autobedrijf Janssen. Hierin werd nu aangegeven dat enkel de elektraklep is vervangen. Erg jammer, aangezien er nu 2 dagen en de nodige kleine reparaties zijn uitgevoerd. Dit had voorkomen kunnen worden bij een eerlijke communicatie… De service leek bij aanschaf en kort na aankoop hoog in het vaandel te staan. Helaas hebben we er nu een naar ‘onderbuikgevoel’ aan over gehouden.
Nette Opel Corsa aangekocht voor een mooie prijs, ontzettend vriendelijk geholpen. na een dag een kleine storing, dit is kosteloos verholpen incl. leenauto, wat een service. Zo zou het overal moeten zijn.
Goede service, eerlijke prijzen en vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Typisch familiebedrijf. Aanrader. En goede occasions.
Een voorbeeld hoe een autobedrijf moet zijn. Service gaat verder dan alleen het verkopen en afleveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid