facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf W. Janssen - Haps - BOVAG

Autobedrijf W. Janssen - Haps - BOVAG
Adres: Horn 2, 5443 MA Haps, Nederland
Telefoonnummer: 0485 312 295
Staat: Noord-Brabant
District: Cuijk
Stad: Haps
Route: Horn
Huisnummer: 2
Postcode: 5443 MA


Openingstijden

maandag: 07:30–17:30
dinsdag: 07:30–17:30
woensdag: 07:30–17:30
donderdag: 07:30–17:30
vrijdag: 07:30–17:30
zaterdag: 09:00–15:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Een erg fijn bedrijf.nVorig jaar oktober een bedrijfswagen aangeschaft. Nu voor een goede prijs terug kunnen verkopen i.v.m een bedrijfsovername.nSnelle en duidelijke communicatie.nIk raad dit bedrijf zeker aan.
Ik ben zeer goed en vakkundig geholpen bij het aankopen van een Nissan auto. ook de inruil en de onderhandeling ging uiterst sportief. afspraken correct nagekomen, echt een deskundig en vriendelijk familiebedrijf wat vertrouwen geeft. Dank . Wij hopen op jarenlang rij plezier met veilige kilometers.
Hier vorige week een auto gekocht. Erg fijn behandeld en zeer tevreden met de aankoop. Samen met de 12 maanden Bovag garantie kies je zekerheid.
Stond ik daar ineens, auto die niet start, en nu,....dit is niet zoals t hoort te zijn,... of eigelijk precies zo als het moet zijn.... werkelijk 10 min later werd ik door de garage opgehaald, direct geholpen en na korte tijd weer mobiel. TOP service door Autobedrijf W. Janssen in Haps! Zooo fijn om deze mensen in mijn netwerk te hebben. Een echte aanrader, mooie garage, deskundige mensen en top service.
Je wordt snel geholpen. Had op zaterdag mijn band lek gereden. En ik kom daar en werd gelijk geholpen echt top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid