facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Vinkel

Autobedrijf Vinkel

Info

Bij Autobedrijf Vinkel ben je aan het juiste adres voor het onderhoud, reparatie, keuring of schadeherstel van jouw huidige auto.

Geschiedenis

Autobedrijf Vinkel kent een relatief korte historie. Op 1 april 2011 namen wij namelijk het stokje over van Kees en Roos van Deurzen, die hun 'Autobedrijf van Deurzen' na 35 succesvolle jaren aan ons overgedragen hebben. Met een nieuwe naam, maar op dezelfde locatie en met dezelfde werknemers, zijn wij fanatiek van start gegaan. Zo kreeg het pand een flinke opknapbeurt: de showroom en entree zijn volop vernieuwd en ook de werkplaats is gemoderniseerd en uitgebreid.



"Bij Carteam Ruton Autoservice in Reeuwijk vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Ruton Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak."
Adres: Lindenlaan 14, 5381 GK Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: (073) 532 1607
Stad: Vinkel
Route: Lindenlaan 14
Postcode: 5381 GK



op zoek naar gerelateerd: Heesterveld autos
Recensies
Goede service. Ik woon in Schijndel maar voortaan breng ik mijn auto hier naar toe voor reparatie's & A.P.K. keuring. Ivm de snelle vriendelijke service en kwaliteit.
Fijne mensen, goede monteurs en eerlijk advies
Heel goede service
Eerlijk bedrijf met de klant op de eerste plaats. Uitstekend geholpen door Antwan, ook toen er na de aankoop op weg naar huis al een probleem was met de auto. Voor een volgende auto zal ik hier zeker opnieuw komen kijken, dit bedrijf is een voorbeeld voor anderen!
Eenbedrijf dat staat voor zijn klanten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Goede service
Top bedrijf echt iemand die met je meedenkt
Goede service en vakkundig. Enige minpunt is dat de leenauto's gedateerd zijn
Goed en snel geholpen.
Eerlijk en vakkundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid