facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Verhoek

Autobedrijf Verhoek

Info

Welkom op de Facebook pagina van Autobedrijf Verhoek.

Adres: Kerkweg 34, 3628AP Kockengen
Telefoonnummer: 0346241202
Stad: Kockengen
Route: Kerkweg 34
Postcode: 3628AP


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Verhoek occasions, Van der Linden auto Kockengen, Van Selm Kockengen, Autobedrijf Van Der Linden, Autobedrijf van Selm
Recensies
Ondanks de pech met een aangekocht voertuig ben ik erg tevreden met de service, oplossingsgerichtheid en mobiliteit die geboden wordt. Oplossingsgericht denkt de eigenaar praktisch erg mee en heeft de klant op een hoog voetstuk staan. Als elk autobedrijf zo omgaat met klanten kun je overal zorgeloos een voertuig kopen. De eigenaar en medewerkers zijn erg beleefd en schappelijk. Je kan altijd pech hebben met een voertuig natuurlijk, wat niet altijd gelijk zichtbaar is en voor beide partijen vervelend kan zijn. Gelukkig ben je hier aan een goed en vertrouwd adres waarbij je mobiel kan blijven zoals ze aangeven. Top!
Top bedrijf! Goede service en kwaliteit! Ik rij al jaren met plezier rond zonder enig probleem.
Een van de beste autobedrijven. de familie-spirit zit er ook nog eens in. Fijne samenwerking gehad
Duidelijk en vriendelijk Onlangs een prachtige BMW 1.18 BUSINESS+ bij deze garage gekocht. Auto werd netjes en volgens afspraak geleverd. Zeer vriendelijke en correcte eigenaar! Ook bij het vervangen van eventuele onderdelen werd niet gezeurd. Een hele fijne en eerlijke garage, die ook meedenken vanuit de positie van de verkoper. Dit noem ik service verlenen vanuit je hart. Daar kunnen andere handelaren een voorbeeld van nemen. Kortom, je rijdt met een veilig gevoel de weg op met je nieuwe aanwinst. Een echte top garage en eigenaar!
Prima garage, waar je nog een handgeschreven werkplaatsbon krijgt met nette uitleg over wat er aan je auto is gedaan. Hier is ook een tankstation met shop, waar je ook gratis even je bandenspanning kunt checken en aanpassen.
Vorig jaar waren we op zoek naar een grotere auto waarmee we op vakantie naar Spanje konden gaan. Aangezien we ook naar en door de bergen zouden gaan hebben we dit expliciet genoemd aangezien onze toenmalige auto moeite had met hellingen. We vonden een mooie auto bij Verhoek en de deal was snel gesloten. We waren er blij mee totdat we naar Spanje gingen. De auto had de grootste moeite met hellingen en dat leverde meerdere malen zeer gevaarlijke situaties op de weg op. Tijdens de vakantie hebben we meteen contact gezocht met de heer Verhoek en ook op internet gezocht naar mogelijke oorzaken van het slechte optrekken. Uiteindelijk zijn we naar een garage in Spanje gegaan en de situatie uitgelegd. De meneer van de garage legde uit dat onze auto een ongeschikte motor had voor de bergachtige omgeving waarin we waren. Zwaar teleurgesteld hebben we de rest van de vakantie nauwelijks nog uitstapjes ondernomen; bang als we waren om nog meer gevaarlijke situatie op de weg te creëren. Na de vakantie zijn we meteen langs de garage gegaan. Meneer Verhoek beloofde zijn ogen en oren open te houden voor een auto met een betere motor om tegen onze huidige auto te ruilen. Wij wilden namelijk nooit meer met deze auto op vakantie. Na zelf nog een paar keer met meneer Verhoek contact op te hebben genomen, hebben we verder nooit meer iets van hem gehoord. Inmiddels hebben we wel een auto met een goede motor waar we zonder problemen mee de bergen in kunnen gaan. Helaas heeft meneer Verhoek daar niets aan bijgedragen. Hij komt vriendelijk en welwillend over, maar dat blijkt bij ons dus uiterlijke schijn. Als we in één keer de juiste auto hadden gekocht had ons dat ook veel geld gescheeld. Naar deze garage gaan we dus nooit meer toe.
Fijne auto garage! Word altijd goed geïnformeerd over wat er met je auto moet gebeuren! Tankstation is ook fijn
Ik heb een volvo c30 gekocht in 2019 als iets is gewoon bellen jij wordt keurig en op een nette manier geholpen door heer Ab en zijn medewerkers.. En krijgt ook een leen auto beschikbaar gesteld bij de reperatie.. Ik raad Autobedrijf Verhoek aan iedereen aan. En krijgt 5 sterren... Su ses.
Ouderwets eerlijke garage die je op de hoogte houdt van de eventuele bijkomende kosten die zeker onder de normale landelijke garage kosten zitten.
Vriendelijk personeel, leveren goede service, hebben nette auto's staan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid