facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf van der Wal

Info

Autobedrijf van der Wal is een universeel bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. U kunt rekenen op scherpe prijzen en vakkundige monteurs.



"Autobedrijf Van der Wal is gestart in 1990 als klein zelfstandig ondernemer. Inmiddels is ons autobedrijf uitgegroeid tot een universele onderneming. Wij werken met een ervaren team van 5 personeelsleden."
Adres: Tillewei 24, 9258 GP Eestrum
Telefoonnummer: 0512472675
Stad: Eestrum
Route: Tillewei 24
Postcode: 9258 GP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf van der Wal Winsum, Garage van de Wal, Auto Kootstertille, Van der Wal Auto's Dokkum, Ruben van der Wal, Autobedrijf in Burgum, Autobedrijven Winsum, Autobedrijf Pingjum
Recensies
Zeer tevreden over de klantenservice en auto die wij hier hebben gekocht. Met veel humor en een goede bak koffie een tweedehands Mercedes aangeschaft. Er werd goed geluisterd naar onze persoonlijke wensen, waardoor we snel geslaagd zijn. Zeker voor herhaling vatbaar!
Bij deze dorpsgarage een mooie Suzuki Alto gekocht Incl. grote beurt. Er was bij het proefrijden enige kleine trillingen bij het remmen. Voor de zekerheid remschijven met blokken vervangen. 3 maanden garantie op de auto. Maar als er na 5 of 6 maanden iets is gewoon bellen werd er verteld, waar hoor je dat nog Bedankt garage van der Wal voor de super goede service
Nieuwe auto gekocht, keurig geholpen. Alles duidelijk vermeld en verzorgd. Service staat hier voorop!
Sindskort alweer mijn derde auto gekocht bij dit bedrijf, nooit geen problemen gehad. Goede service en denken graag met je mee. Bedrijf komt op mij over als professioneel en zeer klantvriendelijk!
2 maand geleden hebben we bij garage van der Wal een touran gekocht. Erg netjes en vriendelijk behandeld door Tjarko. De auto voldoet helemaal aan onze verwachting. Helaas hadden we de pech dat een onderdeel van de airco de geest gaf. Ondanks dat dit buiten de garantie valt heeft van der Wal dit super opgelost! Wij zijn erg tevreden!
Hier eveneens een Nissan gekocht. Zeer onfortuinlijk dat het om een schade auto uit Duitsland betrof. De heer in kwestie steeds proberen te bereiken via de mail. Kreeg totaal geen response. Het frappante was eigenlijk dat ik onder een alias een email stuurde waar ik interesse toonde voor een auto om daarvoor een afspraak te maken voor een proefrit. Hier dan ook binnen 10 minuten een reactie op ontving. Meneer gaat wel heel selectief om met zijn wel of niet willen antwoorden op berichten. Wat hem het beste maar uitkomt. Al met al een huichelaar met mooie verkoop praatjes die mij flink wat onkosten heeft bezorgd. Wees gewaarschuwd. Eer je een aankoop doet, laat het ten alle tijden door jou eigen vakbekwame garage inspecteren voordat je tot aankoop overgaat. Wees gewaarschuwd!
Fijne garage om zaken mee te doen. Eerlijk en oprecht, geen praatjes het tis zoals het is ze binden er geen doekjes om. Wij zijn blij met onze nieuwe Touran
Super goed en snel geholpen. Waarbij ondersteuning doormiddel van een leenauto geen probleem waren. Door deze flexibiliteit en meedenken in oplossingen hebben ze ons echt geholpen. Dankjewel
Super service! Als je op zoek bent naar een eerlijk, betrouwbaar en professioneel autobedrijf moet je hier zijn. Een bedrijf waar de klant voorop staat. Problemen worden netjes op gelost!
Hele fijne autoverkoper/garage. Heeft veel moeite voor mij gedaan bij het vinden van de juiste auto. Is top betreft communicatie!! Ik zou hem zeker aanraden voor het aankopen van een auto.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid