facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf van der Poel B.V.

"Al bijna ruim 25 jaar staat Vakgarage klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Klanten die geen nummer hebben maar een naam. Vakgarage streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit wordt bereikt door de medewerkers continu bij te scholen. En uiteraard door uitsluitend kwaliteits-onderdelen te monteren. Om de kwaliteit te waarborgen moet elke Vakgarage voldoen aan het Vakplan, het kwaliteitszorgsysteem dat ISO 9001-2008 is gerelateerd. Om het jaar wordt elke Vakgarage hierop door een externe partij gecontroleerd.Door de grootte van het netwerk is er bij u altijd een Vakgarage in de buurt waar u kunt rekenen op SERVICE met hoofdletters tegen een eerlijke prijs."
Adres: 9 Stations plein, 4561 GC Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: +31114314485
Stad: Hulst
Route: 9 Stations plein
Postcode: 4561 GC



op zoek naar gerelateerd: Occasions Hulst, Van der Poel Occasions, Auto van der Poel, Autobedrijf van der Poel Goes, Garage Hulst, Vd Poel, BMW Hulst, Peugeot garage Hulst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
hondahulst hondahulst 0 meter Perfecte service bij aankoop auto. En aflevering aan huis !!
Auto Restauratie Jean de Feijter Auto Restauratie Jean de Feijter 586 meter Vakbekwaam restaurateur die doet wat ie beloofd!
Autoservice van Leuven Autoservice van Leuven 795 meter Altijd tevreden
Garage Casteels Garage Casteels 997 meter Vraagje over bumx systeem werden goed uitgelegd.
C.C.R. Van Leuven C.C.R. Van Leuven 1 km Snelle, accurate en volledige diagnose, heldere uitleg, correct de dringendste proble...
Garage de Zwart Garage de Zwart 1 km De garage is veel te duur in vergelijking met andere.
Recensies
Net voor de jaarwisseling bij Joris een proefrit gemaakt met een Mercedes. Hij maakte een oprechte en eerlijke indruk. Samen de deal snel gesloten en de auto is perfect afgeleverd. Op eigen initiatief heeft hij de deur opnieuw laten spuiten vanwege steenslag. 2 dagen na aanschaf heb ik er wintervelgen bij mijn eigen garage eronder laten zetten. Toen de Mercedes op de brug stond werd hij uitvoerig bekeken, ook onder de motorkap was het allemaal prima in orde en werd door mijn eigen garagehouder gefeliciteerd met zo’n prima onderhouden auto. Dit was de rit vanuit Den Haag naar Hulst meer dan waard. Vakgarage Van der Poel in Hulst is dan ook meer dan prima aan te raden.
Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Ik maakte kenbaar zeer geïnteresseerd te zijn in een grijze Honda Civic prestige full option, die al 5 maanden te koop wordt aangeboden. Vanwege een hoogzwangere vrouw aangegeven dat ik snel wilde handelen en dat ik zo'n 1,5 uur moet reizen. De verkoper gaf te kennen dat een proefrit mogelijk was maar dat hij met de auto op vakantie gaat. Dat vond ik bijzonder omdat er meer auto's te koop staan en hij ook met een andere auto op vakantie kan gaan. Maargoed het zal wel een hele fijne auto zijn omdat de verkoper deze niet kan missen. Nu kijken we gewoon verder. Erg jammer!
December 2021 een Honda accord uit 2011 gekocht Zag de auto op internet maar vond het eigenlijk te ver rijden. Toch gaan kijken Stond er niet helemaal flitsend bij maar dat is allemaal perfect opgelost. Maar daardoor stond er wel een eerlijke auto . Dus niet overdreven glimmend gepoetst . Na proefrijden gekocht met de toezegging dat hij weer netjes gemaakt zo worden . Er zat bijvoorbeeld brand gaatje van sigaret in bestuurdersstoel , is echt zeer netjes gemaakt zoals afgesproken. De Honda heeft zijn onderhoud gekregen en is netjes nagezien na de verkoop . Auto staat er netjes bij , en rijd prima. Contact met verkoper en monteur was duidelijk, eerlijk , no nonsens, Alle vragen die ik had werden snel en kundig beantwoord en anders werd er even gebeld met iemand die wel het antwoord wist . Heel fijn . Was voor mij 2 uur rijden maar was het zeker waard . We zijn blij met de Honda kwaliteit! Zit ook nog een jaar gratis Honda assistent pechhulp bij in heel Europa . Had klein probleempje met de bij de verkoop ingebouwde parkeersensoren en auto was 2 maanden uit garantie. Maar toch netjes geholpen . After sale
Prettige informatie duidelijk, niet opdringen prettige verkoper. Ondanks nog geen definitieve keuze blijft verkoper korrekt en prettig in omgang.
Altijd de beste service!!! Never nooit veranderen
Goede service,vriendelijke mensen.
De Honda specialist. Deze garage heeft uistekend en vriendelijk personeel. Verder een uistekende prijs/kwaliteit verhouding. Bij aankopen en reparaties wordt alles goed geregeld. En indien je iets specifieker gedaan wil hebben kijken ze ook met je mee.
Super goede en snelle service.Alles in overleg, goede en vriendelijke monteurs/personeel
Prima klantenbinding. Professionele behandeling. Alles tot in de details uitgelegd voor 'n nieuwe Honda HR-V
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Autobedrijf van der Poel B.V. met het openbaar vervoer


Hulst Stationsplein 20 meter
Hulst Stationsplein 110 meter
Hulst, Stationsplein 140 meter
589
Hulst, Stationsplein 140 meter
589
Hulst, v.d. Maelstedeweg 300 meter
20
589

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid