facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Tulp BV

Autobedrijf Tulp BV
Adres: Borgercompagniesterstraat 82, 9611 KC Sappemeer, Nederland
Telefoonnummer: 0598 393 227
Staat: Groningen
District: Midden-Groningen
Stad: Sappemeer
Route: Borgercompagniesterstraat
Huisnummer: 82
Postcode: 9611 KC


Recensies
Ik heb hier kort geleden een van mijn droomauto's gekocht, een Daihatsu Copen. Hiervoor moest ik een flink eind rijden, en Albert heeft super meegedacht door van tevoren veel foto's te sturen en onderhoud te doen zodat ik hem meteen mee kon nemen. Echt top service, zeker een aan te raden garage!nnDaarnaast is het voor auto nerds ook echt een toffe plek om rond te kijken. Staan heel veel leuke Kei- en Microcars in de showroom. Duidelijk een zaak van een liefhebber die verstand heeft van de auto's die hij verkoopt.
Autobedrijf tulp om nu aan het einde van de werkdag met een bedrijfsauto als een maniak door de bebouwde kom rijden is niet echt reclame... Richting aangeven is daarbij ook geen overbodige luxe overigens. Beetje jammer.
Goede service, aardige werknemers. Toen we dachten dat er iets mis was met de auto en we dat weekend een lange rit moesten maken, konden we zo even langs komen om de auto te laten checken. Heel fijn!
Super Garage! Klant gericht.
Nette a5 gehaald, iedereen waar ik contact mee heb gehad was aardig. De auto had een eerlijke prijs en alles is snel afgehandeld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid