facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf / Total Tesselaar

Info

Een kijkje in de wereld van ons tankstation, bakery en garagebedrijf.

Geschiedenis

Graag willen wij u kennis laten maken met ons autobedrijf. Op onze website vindt u een actueel overzicht van onze occasions, maar ook informatie over onze garage, tankstation en wasstraat. Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en profiteer van leuke acties.



"Een autobedrijf, tankstation met eigen bakery en carwash; het gemak van alle diensten onder 1 dak is niet alleen voor u als klant prettig en praktisch, de verschillende onderdelen in ons bedrijf versterken elkaar ook. Zo kan ons tankstation en dus u als klant bouwen op de technische kennis van onze monteurs. De werkplaats profiteert op zijn beurt weer van de eigen carwash en een shop met bakery waar klanten onder het genot van een vers broodje kunnen wachten op hun reparatie. Bovendien kunt u dankzij de ruime openingstijden van ons tankstation uw auto van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat brengen en halen. Kijk voor meer informatie en openingstijden van alle afdelingen op onze website."
Adres: Spoorstraat 136, 1723NG Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0226343433
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Spoorstraat 136
Postcode: 1723NG


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Tesselaar auto, Autobedrijf Noord-Scharwoude, Tesselaar broodjes, occasions noord-scharwoude, Occasions Langedijk, Garage Langedijk, Autobedrijf Bakker, Total Noord-Scharwoude
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fencor Autoservice Fencor Autoservice 791 meter Waardeloze garage, komt prijs afspraak niet na, reparatie van lekke kop duurde 8 maan...
Recensies
Lieve mensen, goede service. Dit is wat je wil als je hulp.nodig hebt.
Goede voorzieningen en goede service en vriendelijke behandeling bij de balie.
Ze hebben lucky red jumbo en mn favo Redbull watermeloen. Altijd nog even voorzien op weg naar alkmaar toe. Vriendelijk personeel ook.
Gezellig mensen neem ze vaak beetje in de maling .
Bij de wasstraat geweest. Deze stopte tijdens borstelen en konden de auto niet uit. Het programma zelf wij hadden pr 1, was niet fantastisch. Er waren nog vuilresten op de auto en het leek haast alsof de auto niet droog geblazen was.
Niks mis mee en ook afhaal lunch winkel zit erin m
Super goed! Stond met pech en ze komen meteen.. super blij mee
Mooi en net tankstation. Goed overzichtelijk geplaatst. Alle brandstoffen zijn hier te krijgen. Tevens gratis lucht voor de bandjes. Grote shop, waar veel te halen is, tevens worden er verse broodjes gemaakt terwijl je wacht. En de lokatie is eigenlijk ook perfect.
Lekker groot en ruim pomp station met shop en een dubbele wasstraat en een garage bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid