facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Ter Veer

Autobedrijf Ter Veer

Info

Autobedrijf Ter Veer is een begrip in Spijk en omgeving.

Adres: Alberdaweg 11, 9909 AJ Spijk, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31596591364
Stad: Spijk
Route: Alberdaweg 11
Postcode: 9909 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Schipper, Schipper Roodeschool, Garage Winsum Groningen, Mulder-Steendam, Autogarage Warffum, Bakker Autobedrijf, Garage West Spijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoservice Cornielje Autoservice Cornielje 178 km Harm is top! Goed mens en een vakman! Denkt altijd mee, is eerlijk en correct! Zoek n...
Recensies
Contact gehad met de garage over een auto die bij hen in onderhoud is geweest, helaas is de garage te ver weg voor mij. Snel een reactie gekregen met wat er wanneer door de vorige eigenaar is laten doen bij hen.
Een super garage waar de klant centraal staat! Kwaliteit, service, betrouwbaar van a tot z is alles keurig geregeld. Klaas ga zo door samen met je top team !
Fijn garagebedrijf, denkt mee, doet niet moeilijk en faire prijzen. Altijd een vriendelijk komen
We zijn al jaren klant bij Klaas, en nog steeds tevreden over de gang van zaken. Klaas en zijn personeel staan altijd voor je klaar. Je kunt er ten al tijden terecht. Ga zo door. Top.
Goede service, nauwkeurig, vriendelijk en behulpzaam. Een bedrijf die verstand van zaken heeft. Netjes en georganiseerd.
Ik kreeg dit bedrijf zelf als tip en ben tnt niet bedrogen uitgekomen. Een wat ouder autootje moeten kopen na ongeluk en service precies als koop je een nieuwe. Net zo welwillend en behulpzaam. Prima kerel en personeel. Blij hierop ingegaan te zijn.
Je wordt hier correct behandeld bij binnenkomst en advies kun je krijgen. Vakkennis in huis en er zullen altijd meer dan 1 optie worden aangeboden. Een bedrijf die er al jaren zit en kunt vertrouwen.
Een goeie garage waar de klant centraal staat, tenminste zo komt het over ; ! Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid staan er hoog in het vaandel. Ga zo door zou ik zeggen.
Zeer positief. Klaas is behalve monteur ook dokter. Hij duikt onder de motorkap en stelt de mensen ook gerust.
Geweldige service, aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid