facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Tanis

Autobedrijf Tanis

Info

Autobedrijf Tanis

Geschiedenis

Graag stellen wij ons aan u voor
Autobedrijf Tanis heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het verkopen van gebruikte auto’s aan particulieren en zakelijke relaties. Het bedrijf is in Waddinxveen in 1990 begonnen aan het Noordeinde, daar werd de ruimte te klein zodat wij in December 2004 zijn verhuisd naar de Noordkade 44 in Waddinxveen. Hier hebben wij een mooie ruime schowroom, groot buitenterrein en een Proffesionele werkplaats. Zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Door onze jarenlange ervaring en contacten met automotive partners in Nederland hebben wij wekelijks nieuwe aanvoer van occasions van diverse merken en modellen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, bandenservice en APK keuringen van uw personen- of bedrijfswagen. Dit alles in onze eigen professionele werkplaats.

Wij stellen ons ten doel alleen occasions te verkopen die in een uitstekende staat verkeren. Zowel in het hoge als in het lagere segment bieden wij een ruime keuze kwaliteitsoccasions.

Wij streven er naar om de occasions tegen de scherpste prijzen aan te bieden, zonder dat dit ten koste gaat van onze service en kwaliteit.

Het bedrijf wordt gerund door vader en zoon. Beide goed voor jaren lange ervaring in de automobielbranche.

Joop Tanis en Remo Tanis

Adres: Noordkade 44, 2741 EW Waddinxveen
Telefoonnummer: +31182610812
Stad: Waddinxveen
Route: Noordkade 44
Postcode: 2741 EW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Waddinxveen Coenecoop, Boonstoppel Waddinxveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Boonstoppel jr Autobedrijf Boonstoppel jr 649 meter Goed geholpen in de showroom. Vriendelijk en deskundigheid personeel.. We hebben één ...
Boonstoppel Jr. B.V. Boonstoppel Jr. B.V. 691 meter Acuut geholpen, zonder dat ik moest betalen en ik ben geen klant. Dat is nog eens ser...
Boonstoppel Truckservice B.V. Boonstoppel Truckservice B.V. 2 km Vriendelijk personeel, technische zaken zijn daar geen probleem.
Auto-Snelservice Auto-Snelservice 3 km Ze staan altijd snel voor je klaar en houden je op de hoogte van welke werkzaamheden ...
Fase Autobedrijven Fase Autobedrijven 3 km Vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Zo fijn als je geen nummer bent maar een klan...
Van Leeuwen Autocenter Van Leeuwen Autocenter 3 km Een probleem kostenloos opgelost, klasse.
Recensies
Hebben daar een Skoda Octavia gekocht. Na 2 maanden een probleempje met de auto. Als je praat over klantgerichtheid ben je daar aan de juiste adres. Zonder enig probleem het euvel verholpen. Top autobedrijf.
De eigenaar van dit bedrijf zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen. Vertrouwen is erg belangrijk bij het kopen van een auto.
Goede garage. Al jaren klant, meerdere auto's gekocht. Ze hebben kennis van zaken en zijn eerlijk of het de moeite waard is om een reparatie aan de auto uit te voeren.
Alles top. Personeel prima en vriendelijk. Remo met alles geholpen verzekering, trekhaak, RDW . Prijzen zijn echt heel oké. Bedrijf met passie. Servis ook top. Ik heb bij tanis autobedrijf eerste auto gekocht Touran maar niet laatste. Ik ben super blij en tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid