facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Street Ride

Autobedrijf Street Ride

Info

Autobedrijf Street Ride:
* onderhoud
* reparatie
* apk
* poetsen
* schade herstel
* restauratie
* wrapping
* boten service
* trailers

Onze kwaliteiten!

Adres: Constructieweg 3, 3433NM Nieuwegein
Telefoonnummer: 0306368149
Stad: Nieuwegein
Route: Constructieweg 3
Postcode: 3433NM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Nefkens Nieuwegein, Nefkens Utrecht, Nefkens Bunnik, Peugeot, Gaspedaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoschade Specialist IJzendoorn Autoschade Specialist IJzendoorn 2 km Ik heb dit bedrijf gevonden via Internet. Ze wisten me vrij snel een passende offerte...
TESLAborrel TESLAborrel 4 km TESLAborrel is een gezellige en informele netwerkborrel voor Tesla owners en fans.
Recensies
Eigenaren zijn aardige jongens met de beste bedoelingen die niet snel nee zeggen tegen een klus. ze hebben een mooie schone professioneel ogende garage. Top! In de basis werkzaamheden zullen ze vast prima hun werk doen. Maar breng hier nooit je voertuig voor laswerk of renovatie werk. Ze hebben onze camper compleet verkloot. Dat soort klussen verzuipen ze in. Het drama heeft langer dan een jaar geduurd.
De eerste keer dat ik mijn auto bracht was een aantal dagen nadat ik hem gekocht had bij een autohandelaar, helaas bleek hij direct gebreken te hebben en ik min of meer opgelicht. Nadat hij nagekeken was bij Streetride leek het er op dat de radiateur lek was en deze werd vervangen. De service was top, ik werd naar huis gebracht en toen de auto klaar was en ik aangaf dat ik niet weg kon die middag werd ook de auto nog eens bij mij voor de deur afgeleverd! Ook over de berekende kosten was niks aan te merken, het viel me ontzettend mee! Helaas bleek na 1 a 2 dagen dat de koelvloeistof nog steeds 'verdween' en was het vermoeden een lekke koppakking. Na een berekening had ik besloten de auto te laten maken voor die schappelijke prijs. Het bleek alleen niet zo simpel en heeft even geduurd voordat ze het goed konden vinden wat het was en ook daarvoor het juiste onderdeel konden vinden. Toen de auto klaar was, was ik een beetje benauwd voor de kosten koppakking, waterpomp, distributie enz. maar werd mij gezegd dat ze niet alles gingen rekenen omdat het dan aardig op zou lopen. Ik mocht de afgesproken prijs betalen en dat is echt ongelofelijk na wat er aan de auto is vervangen en gedaan. Deze jongens zijn uniek, het zijn engeltjes. Je merkt de passie en de liefde voor auto's echt een top garage.
Zeer zeer slechte ervaring. Lijken vriendelijk en professioneel, maar totaal incapabel en onbetrouwbaar. Hier mijn classic Mini gebracht voor motorrevisie en laswerk. Zou twee weken duren, maar iedere keer als ik belde was hij bijna klaar, en waren ze hard bezig. Dit heeft totaal 9 !! Maanden geduurd!!! Maar daarna begon de ellende pas echt. Iedere keer wanneer ik weg reed was er iets mis md auto: stuur zat los, motor viel uit, kon niet schakelen, enz enz. Elke keer weer terug, en ze zouden het oplossen, maar vaak werd er niks gedaan. Uiteindelijk de auto naar een andere garage gebracht, maar hier gaf men aan dat de auto voorgoed verkloot is. Ik zit nu met een auto die het niet doet, 3500 euro en een illusie armer . Ga er niet heen, doe het niet! En bespaar jezelf een hoop ellende.
Helaas een slechte ervaring, afgelopen donderdag een afspraak gemaakt om de distributieriem van mijn auto te laten vervangen. De eigenaar gaf aan dat dit binnen een dag geregeld zou zijn. Hierbij werd aangegeven dat ik de auto donderdagmiddag weer op zou kunnen halen. Tot mijn verbazing krijg ik na 18:00 uur een bericht dat meneer nog niet begonnen was en dit donderdag avond zou aanpakken. Dit is niet de afspraak maar enfin de auto is toch nodig en dient gemaakt te worden. De eigenaar een aantal keer gebeld hoelaat de auto gehaald kon worden, hierop komt steeds geen antwoord. Hierbij besluit ik de eigenaar een bericht te sturen waarop overigens ook geen reactie komt dat ik de auto zaterdag wel zou komen halen zodat meneer meer tijd had om de auto te kunnen maken. Hierbij vertrek ik zaterdagochtend om mijn gerepareerde auto op te gaan halen. Diezelfde ochtend word gebeld door zijn collega hoelaat ik er zou zijn. Eenmaal aangekomen de auto welke na 3 dagen nog niet gerepareerd is opgehaald en direct een afspraak gemaakt bij een andere garage. Nooit meer terug naar street ride! Slecht contact en tot op heden niks vernomen van de eigenaar.
Goed en goedkope APK, onderhoud en reparatie van auto en motor. Voor apk doet men kleine mankementen direct verhelpen zodat de auto afgemeld kan worden. Andere garage doet alleen notities maken en niet afmelden bij kleine gebreken zoals lamp bijvoorbeeld. Zeer aardige en bekwame personeel.
Goede en goedkope garage, goede service en kundige monteurs. Voor al uw reparatie en onderhoud en bovendien ook schade afhandelingen. Toppers
Zeker wel goedkoop maar geen duurkoop. Uitgevoerde reparaties bleken later zeer slecht uitgevoerd en qua communicatie niet erg sterk of duidelijk.
Top bedrijf goed
Vertaald door Google Het is niet mogelijk 0 sterren, anders zou het zijn wat het zou kosten. Zeer slechte professionals, veel leugens, zeer slechte communicatie met de klanten en nooit de telefoon opnemen. Een werk dat verondersteld was minder dan 2500 € en 2 weken te nemen .. was 3 maanden we moesten de camper meenemen, anders zou het altijd "volgende maandag" zijn met een rekening van 3000 €, APK is de datum gepasseerd, en mislukt, maar ze konden de officiële documenten niet geven. Schade aan de binnenkant van de camper die ze niet konden verklaren, of verantwoordelijkheid zou nemen. Slechtste service-ervaring die ik ooit heb gehad. Ik wou dat we nooit nooit manieren hadden gekruist Origineel It is not possible 0 stars, otherwise it would be what it would take. Very bad professionals, many lies, very bad communication with the clients and never pick up the phone. A work that was supposed take less than 2500€ and 2 weeks..ended up being 3 months we had to take away the camper, otherwise would always be "next Monday" with a 3000€ bill, APK passed the date, and failed, but they could not give the oficial papers. Damage inside the camper that they could not explain, or would take responsibility. Worst service experience I ever had. Wish we never had never crossed ways
Vertaald door Google Topservice Origineel Top service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid