facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Stienstra Twijzel

Autobedrijf Stienstra Twijzel
Adres: De Wedze, 9286EV Twijzel
Telefoonnummer: 0620501441
Stad: Twijzel
Route: De Wedze
Postcode: 9286EV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: autohandel twijzel ervaringen, autobedrijf surhuisterveen, autobedrijf stienstra ervaringen, autohandel kootstertille, autobedrijf stienstra marktplaats, gaspedaal, garage twijzel, kempenaar twijzel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handelsonderneming Ties van der Woude Handelsonderneming Ties van der Woude 943 meter Verkoopt lijkwagens op wielen. Aan jonge meisjes, want die zouden er net zoverl verst...
Recensies
Een mooie autobedrijf met aardige en vriendelijke mensen. Een vriend van mij heeft een goede auto en ze hebben wat reparaties uitgevoerd voordat ze de auto overhandigden om klaar te zijn
Leuk contact, recent een 2e auto daar gekocht en geen moment spijt. Denken nog met je mee en jagen je niet op kosten. Aanrader!!
Vriendelijke en betrouwbare man die Gerben Stienstra! Ook na je aankoop, kun je bij hem terecht! Een hele fijne auto gekocht hier, ben er erg blij mee! Dankjewel Stienstra!
Ik ben goed, vriendelijk en snel geholpen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto en raad dit autobedrijf dan ook aan.
7jaar geleden een auto hier gekocht en al die tijd met veel plezier in gereden. Vandaag ingeruild voor een andere, goede service en vriendelijke mensen & hond : . Goed geregeld allemaal.
Dit is een prachtig bedrijf met een geweldige service !!! Heb er nu 2x een auto gekocht maar de mensen zijn vriendelijk en eerlijk en een lieve hond niet te vergeten !!
2 jaar geleden een Ford Fiesta gekocht bij Autobedrijf Stienstra. Aardige en eerlijke verkoper. Auto werd afgeleverd met een kleine beurt en met een hele schappelijke bijbetaling werd ook de distributieriem vervangen. Nu, 2 jaar later, rij ik nog steeds met veel plezier in deze auto en heb ik er tot nu toe nog nooit iets mee gehad.
Heb een Nissan Qashqai bij meneer gekocht. Meneer was super vriendelijk, respectvol en eerlijk. Meneer heeft een super mooi bedrijf samen met een leuke hond erbij. Hij heeft respect voor de koper en heeft daarbij z’n hond goed opgevoed. Daarbij luisterde de hond goed en is super lief. Zou het liefst de hond meenemen, maar dat mocht helaas niet ; Zeker aan te raden om een keertje langs te komen!
Mooie auto gekocht. Auto moest nog wel allerlei reparaties ondergaan. Auto moest een grote onderhoudsbeurt. Was gebeurt volgens verkoper. Helaas niet dus. En vervanging van onderdelen oa fuseekogel. Dat was dan wel erg jammer. Hele aardige verkoper. Vriendelijk. Maar dat voelt wat tenietgedaan als je het nieuws krijgt wat er allemaal binnen 2 weken na aanschaf allemaal moest gebeuren. Beetje m'n eigen schuld. Had hem zelf moeten laten keuren voordat ik tot koop over zou gaan. Wederom een wijze les geleerd.
Caddy gekocht mooie auto vriendelijke meneer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid