facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Spectrum

Autobedrijf Spectrum

Info

Alles met betrekking tot schadeherstel en spuitwerk.
Tevens laswerk, ook aluminium en rvs, klein straalwerk.

Geschiedenis

Wij zijn een schadebedrijf met jaren ervaring op het gebied van schadeherstel en restauratie. We zijn een laagdrempelig bedrijf, geen dure deurknop en receptionistes, gewoon gelijk contact met de mensen op de werkvloer, die weten waar ze het over hebben. Het is dan ook geen enkel probleem om enkel binnen te komen met vragen. Ons werk beslaat de hele range van een deukje tot complete restauraties.

Alles kan, tot en met het zelf meewerken aan je auto onder begeleiding, zo wordt jou project wel heel erg van jouw. Maar totaal uitbesteden kan ook. Te allen tijden kunt u tijdens de werkzaamheden binnen lopen en het werk bekijken en ook vragen stellen.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in alle laswerk van staal tot rvs en alles daarom heen.

In geval van schade of wanneer de wagen geheel opnieuw gespoten is, kunnen wij ook advies geven over alles met betrekking tot auto's, verzekering, taxatie etc. Dit is geheel vrijblijvend uiteraard.

Daarnaast is het mogelijk om de brug te huren, met of zonder gereedschap, echt speciaal merkgericht gereedschap is niet aanwezig.

Bij interesse graag van te voren even bellen.

Adres: Provenierstraat 11, 3237 LP Vierpolders
Telefoonnummer: 06-22083009
Stad: Vierpolders
Route: Provenierstraat 11
Postcode: 3237 LP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Car renovation & detailing Car renovation & detailing 2 km Vakwerk alle verf spatten er vakkundig af gepoetst
Autoairco.nl Autoairco.nl 2 km Helaas niet opgelost maar wel goed op weg geholpen. Prima advies en service
Autobedrijf Jan van Dijk Autobedrijf Jan van Dijk 2 km Wij zijn al ruim 30 jaar klant bij autobedrijf Jan van Dijk . Zijn nog steeds erg bli...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid