facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Ruud van Mensvoort BV

Info

Autobedrijf Ruud van Mensvoort, in- en verkoop gebruikte auto's, onderhoud en schaderegeling

Geschiedenis

Autobedrijf Ruud van Mensvoort is gevestigd in Maarheeze. Wij verkopen een divers assortiment jonge tot zeer jonge tweedehands auto's. De meeste van deze auto's zijn zo goed als nieuw tegen gebruikte prijzen. Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie, apk-keuring en schadereparatie.
Kom gerust eens langs, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat! Of neem een kijkje op onze website www.ruudvanmensvoort.nl

Adres: Stationsstraat 51, 6026CT Maarheze, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0653991244
Stad: Maarheze
Route: Stationsstraat 51
Postcode: 6026CT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Meer Maarheeze, Van Mensvoort Leende, Van Mensvoort Leende review, Maarheeze auto, Autoservice Mares, Autobedrijf Nederweert, Garage Ruud, Van Mensvoort Veghel
Recensies
Wij hebben 2 weken geleden een Mazda CX5 gekocht bij Ruud van Mensvoort. Zeer tevreden over de persoonlijke benadering en correcte afhandeling. Ruud komt afspraken na, kortom zeer betrouwbare garage.
2 maanden geleden hier een tweedehands BMW gekocht. Een maand na de koop kwam er een motorstoring op. Ruud heeft deze onder de garantie netjes opgelost. Auto rijdt weer als een zonnetje. Kortom: een betrouwbare verkoper met prima service!
Vorige week auto gekocht bij Ruud. Top service en we zijn heel erg tevreden:
Goed geholpen met eerlijke en betrouwbare informatie. Zeer zeker de moeite waard om bij terug te komen voor een herhalingsaankoop! UPDATE: We zijn nu bijna 6 maanden verder, en tijdens deze periode zijn er een aantal kleine garantiegevalletjes geweest, maar deze zijn keurig opgelost door Ferry en Ruud.
Kocht een golf7 bij van Mensfoort die een storing kreeg adaptive cruise control. Omdat van Mensfoort ver weg zit van mij is hij akkoord gegaan dat ik de auto liet nakijken bij de vw dealer. Alle kostenvan de reparatie +€700 nam van Mensfoort op zich. Klasse service! Ruud van Mensfoort is een garage waar hele nette auto's staan en klantenservice voorop staat. Een aanrader als je een betrouwbare occaision zoekt.
Top bedrijf, Ruud denkt goed mee en heeft echt voor iedere beurs een prima auto staan, onze daar gekochte Nissan is echt een toppertje! dankjewel!
Twee weken geleden een Peugeot 107 zonder garantie gekocht. Vriendelijk en netjes geholpen. Bleek dat het elektrisch passagiersraam defect was. Netjes werd het motortje vernieuwd. De Peugeot stond op winterbanden. Uit eigener beweging werd dit medegedeeld en gaf aan dat de vorige eigenaar deze nog kwam brengen. Dus nu ook in bezit van zomerbanden met velg. Top. Een goed gevoel aan de koop overgehouden.
SUPER garage,wij hebben voor de 2de keer bij Ruud een auto gekocht en heel tevreden .,Albert en jannie van valburg vinden dit een heel betrouwbare garage.
Mijn eigen auto wegens de afstand via foto's eigelijk middels richtprijs ingeruild nadat ik hem had gebeld dat ik interesse had in een auto die hij had staan! Goede prijzen en goede inruilprijzen. Tevreden!
Zeer netjes ontvangen en zodoende naar alle tevredenheid een auto gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid