facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Rotam Automotive

Autobedrijf Rotam Automotive

Info

Autobedrijf Rotam Automotive is een universele garage waar u terecht kunt voor APK, onderhoud en reparatie van uw auto.



"Autobedrijf Rotam Automotive is een universele garage waar u terecht kunt voor APK, onderhoud en reparatie van uw auto."
Adres: Overspoor 8A, 1688JG Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0613241880
Stad: Nibbixwoud
Route: Overspoor 8A
Postcode: 1688JG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ford Huisman Ford Huisman 124 meter Het was zo goed, maar nu een puin hoop. Ik ben na jaren wat een benden niets wordt ...
Recensies
mijn eerste auto had nog geen apk. hier heen gegaan en voor maar 29 euro gekregen moest alleen remlichtje voor tientje vervangen en goed. lichtje werd door die meneer daar ook nog eens geregeld wat erg fijn was. ga er zeker terug als er wat moet gebeuren ! groet Job
Top!! Climat control airco van mijn Renault Scenic was niet optimaal .... Kon dezelfde dag nog langs en voor maar 69 euro climat service. Alles gecheckt en bijgevuld . Zeer fijn Vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader !
Snelle service en denkt goed mee. Met het warme weer deed de klimate control van de Seat Ibiza het niet meer goed. Rotam had het probleem snel gevonden en opgelost. Apk voor de Audi A4 was ook geen probleem, netjes binnen een week ingepland en we kunnen weer voor een jaar door. Zeer tevreden!
Ik kon snel mijn auto inplannen voor reparatie. Ik kreeg goede service voor een goede prijs. De monteur denkt ook mee en geeft advies. Ik ga hier vaker komen!
Top leuk bedrijf. Eerste indruk goed, probleem wat ik had gelijk opgelost. Volgende week ff beurtje kijken hoe het bevalt.
Betrouwbaar autobedrijf! Het vervangen van bepaalde onderdelen was snel geregeld en werd vakkundig gedaan.
Denkt goed mee en repareert snel!
Altijd goede ervaringen. Behulpzaam en nauwkeurig, goed bereikbaar.
Goede service, erg klantvriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid