facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Roelofs

Autobedrijf Roelofs

Info

Autobedrijf Roelofs is de plek voor laagdrempelig en klantvriendelijke service.
Voor u auto aankoop of auto reparatie bent u bij ons op de goede plek.

Geschiedenis

Autobedrijf Roelofs heeft twee vestigingen:

Autoreparatie, schade en herstel werkzaamheden aan de Broekkant 51 in Malden. Tel. 024-3580334

Autoreparatie en autoverkoop aan de Rijksweg 225 in Heumen. Tel 024-3584224

De filosofie achter Autobedrijf Roelofs Molenhoek en Malden is dat er op een laagdrempelige wijze eerlijk zaken gedaan wordt. Of dit nu een Autoaankoop is of een Autoreparatie, de betrouwbaarheid van de manier van zaken doen moet de hoogste prioriteit hebben. Dat we ons in die gedachte gesterkt voelen, komt door de steeds toenemende nieuwe klanten die ons blijvend vinden.

Adres: Rijksweg 225, 6582 AA Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 0243584224
Stad: Heumen
Route: Rijksweg 225
Postcode: 6582 AA



op zoek naar gerelateerd: De rijke autobedrijf, Autobedrijf Mook, Garage Heumen, Occasions Heumen, Tankstation Roelofs Malden, Autohandel Molenhoek, Klaassen Malden, Autobedrijf Malden
Recensies
Prima service. Tonnie denkt met je mee. Hij bekijk samen met jouw de oplossing voor een reparatie. Ik kom er al een zeker 10 jaar. Erg betrouwbaar.
Probleem met de rem. Bleek bevroren te zijn te horen gekregen nav mijn verhaal. Geen reparatie nodig, maar wel een gratis advies.
Perfect bedrijf: klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig. Na jaren bij een ander bedrijf in Cuijk, moest ik vorig jaar een nieuwe garage zoeken omdat de eigenaar van het bedrijf in Cuijk met pensioen ging. Ik was eerst bang dat ik niet de zelfde goede service zou vinden bij een nieuw bedrijf, maar ik hoefde me geen zorgen te maken: Tonnie Roelofs biedt zijn klanten betrouwbare service met een glimlach tegen een eerlijke prijs. Kunnen andere bedrijven zeker een voorbeeld aan nemen. Tonnie bedankt voor het goede werk en je goede adviezen!
Je wordt Altijd goed geholpen, duidelijke info en verwachtingen en altijd heel snel klaar, zelfs als je de auto zonder afspraak daar neerzet omdat je niet verder durft te rijden vanwege een probleem
Altijd topservice! Al jaren met oude honda klant. Geen verassingen, maar eerlijk en meedenkend! En ook weer vandaag. Had een lekke band, werd meteen geholpen, rondom banden op spanning, incl het thuiskomertje. Fijn personeel en je kunt snel weer verder! Top!
Wij hadden vorige week een klapband met de caravan en werden door de ANWB naar autobedrijf Roelofs gestuurd. wat een aardige vriendelijke man en wat een snelle service. Alle lof voor dit bedrijf. Jammer dat wij te ver weg wonen anders waren wij zeker vaste klant.
Een aantal weken terug eerste autootje voor onze dochter gekocht. Leuk peugeootje, weinig kilometers en ziet er erg netjes uit. Vriendelijke, betrouwbare verkoper. Zeer tevreden met de aankoop! Groetjes anouk en haar vader.
Sinds de 80 er jaren zijn we klant bij garage Roelofs. Bij eerst vader en nu zoon Tonnie. Goede service, meedenken naar goede en betaalbare oplossingen . Eerlijke prijzen. Kortom een topgarage. Toen ik ouder werd,ophalen en thuisbrengen. Tonnie bedankt voor je vakmanschap en plezierige hulp en contact.. Door verhuizing naar t westen scheiden hier onze wegen. Frans en ik wensen je met je bedrijf en prive een goede toekomst. Frans en Marijke Maas
Altijd eerlijke topservice! En met een Renault Ramp heel fijn altijd snel geholpen te zijn. 1 van de weinige garages die gewoon doen wat ze zeggen en zeggen wat ze bedoelen. Geen rare en vooral dure poespas eromheen. Geen gouden onderdelen, maar wel een hart van goud.
Super bedrijf. Gemoedelijk maar duidelijk. Ze denken met je mee, proberen de kosten altijd zo laag mogelijk te houden. Daarvoor komen ze soms met onverwacht goede ideeën. Maar ze zullen je niets aanraden wat achteraf niet kan. Ik ben dik fan van dit bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid