facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Ride ON

Adres: Nieuwe Havenweg 13-A , Arnhem 6827 BA, NL
Telefoonnummer: 026 362 8800
Stad: Arnhem
Route: Nieuwe Havenweg 13-A
Postcode: 6827 BA



op zoek naar gerelateerd: Wat is een onderhoudsbeurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KwikFit KwikFit 491 meter
Ambting Autoschade - Autobedrijf Ambting Autoschade - Autobedrijf 4 km Waardeloos bedrijf. Onze auto na ongeluk daar heen laten slepen. Vervolgens hoor je n...
KwikFit KwikFit 4 km
Recensies
Uitstekende service en aardig personeel. Snel en kundig geholpen voor een eerlijke prijs.
Ik kom nu zo'n 4 à 5 jaar bij dit bedrijf met mijn Peugeootje 205. Altijd vriendelijk geholpen, snel en betrouwbaar. Vandaag ook mijn autootje weer opgehaald met nieuwe APK. Altijd fijn als dat weer gedaan is. Als mensen weleens rondvragen naar een fijne garage, dan noem ik altijd Ride-on.
Super goed geholpen toppp garage!!!Service: Reparatie autorem
Hij steelt en verkoopt andemans autos Dief
Ik kreeg toevallig vlak voor de deur van deze garage autopech. Ze hebben mij direct goed geholpen, zonder moeilijk doen. Er is snel een nieuwe accu in de auto gelegd en de auto rijdt weer als vanouds. er fijne mensen en goede service, kan de monteur die door unive gestuurd werd nog wat van leren. die wist niet hoe snel die weg moest komen.
Inmiddels al enkele jaren mijn vaste garage. Zeer tevreden. Er wordt altijd gezocht naar oplossingen. Dure onderdelen die tweedehands te vinden zijn kunnen worden besteld. Klein vakkundig team. Zeer flexibel. Heb al veel mensen doorverwezen.
Ik ga hier al jaren heen voor onderhoud en APK. Ik heb geen klagen. Eerlijke en op jou afgestemde reparaties. Geen gezeur over hoge rekeningen achteraf. Aanrader!
APK - of de auto een dagje kon blijven, want hij ging morgen naar de sloop en als hij daar het juiste onderdeel kon vinden zou me dat dik 200 euro schelen. Super service!
Een fijne garage voor alle merken met een no-nonsense mentaliteit. Kundig en vriendelijk personeel. Breng er al jaren met veel vertrouwen mijn auto heen.
Snel en vakkundig de uitlaat aan elkaar gelast. De auto rijdt als een zonnetje. In geen tijden zo fijn gereden. Deze garage is een echte aanrader. Bedankt voor de snelle en fijne service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid