facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Reubsaet

Autobedrijf Reubsaet

Info

Gespecialiseerd in jonge en betrouwbare occasions van alle merken. Tevens het adres voor uw nieuwe auto. Wij leveren alle modellen van alle automerken.

Geschiedenis

Autobedrijf Reubsaet is merkdealer van Daihatsu, maar u kunt bij ons ook terecht voor alle andere merken, nieuw en gebruikt. Zo kunt u in uw favoriete auto merk rijden, terwijl u profiteert van de unieke service en kwaliteitsgarantie van Autobedrijf Reubsaet.Wij hebben een groot aanbod betrouwbare en jonge occasions in de showroom en op ons goed verzorgde buitenterrein. Geen merk of uitvoering is bij ons onbekend en voor iedere beurs hebben wij wel een occasion staan die aan uw wensen voldoet.
Staat uw ideale auto er niet bij, dan gaan wij graag voor u op zoek. Voor verdere informatie en een persoonlijke benadering, nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Adres: Groenseykerstraat 17, 6161SC Geleen
Telefoonnummer: 046-4757777
Stad: Geleen
Route: Groenseykerstraat 17
Postcode: 6161SC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Geleen Rijksweg, Autoboulevard Geleen, Auto zaanstraat Geleen, Parkeergarage Geleen, Ricars Geleen, Tweedehands auto Sittard, Garage Limburg, Reviews Ricars Geleen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoefnagels. Hoefnagels. 1 km Hoefnagels. Exclusieve Automobielen: 046 410 5612 >>> http://www.hoefnagels.nu
Auto Coumans Auto Coumans 1 km Opgericht als Alfa Romeo dealer, doorgegroeid tot hét Italiaanse mobiliteitscentrum v...
Recensies
Auto gekocht maar na enkele maanden de eerste problemen daar. Na 1 x telefonisch contact werden we terug verwacht en werd alles probleemloos opgelost. Zeer tevreden over deze autogarage. Een echte aanrader!!
Super bedrijf, zover ik nu kan beoordelen. Eigenaar en werknemer zijn deskundig, behulpzaam, correct, open, eerlijk, vriendelijk. Achter ± 1 week komt er een update van deze review, aangezien dan de gehele koop afgehandeld gaat worden.
1 ster is nog te veel. Wat een onbeschofte norse eigenaar. Komt al met tegenzin uit zn stoel, staat ons met een chagrijnig hoofd te woord en is geirriteerd als ik per ongeluk een vraag 2 keer stel. Alles wat ik vraag wordt beantwoord alsof het logisch is en raar dat ik zoiets niet weet.Heb deze onbeschofte man op zn gedrag aangesproken en meteen vertrokken.
's ochtends een afspraak gemaakt voor het bezichtigen en mogelijk kopen van de Kia Ceed. Ik was netjes op tijd daar, is de auto al beloofd aan iemand anders. Dus ik heb voor niks 2 uur in de auto gezeten en 40 euro aan brandstof verspilt, waardeloos. Hadden ze mij op z'n minst even kunnen laten weten of tegen de andere geïnteresseerde kunnen zeggen dat ze nog een mogelijke koper hadden en ze hem niet konden vasthouden. Verder ook niet echt vriendelijk geholpen. Auto zag er voor zo ver ik kon zien wel goed uit en ik had hem waarschijnlijk ook gekocht.
We zijn er geweest voor een auto te kopen, maar hebben deze laten staan. Ten eerste omdat de persoon die ons hielp nors was. Op de vraag wat de geschiedenis was van de auto kon hij me niets vertellen. Terwijl ik, als leek, kon zien dat er wat was gebeurd met de voor bumper. Verder verbaasde ons dat we eerst overeen moesten komen om de auto te kopen voordat we een proefrit mochten maken. Vreemd. Tijdens de proefrit ook nog de lamp van de accu ging branden. Hier was zijn antwoord op dat hij dan de accu moest bij laden. Vreemd vind ik dat. Al met al hebben we het gevoel dat ze niet eerlijk zijn over de auto’s de ze verkopen. Geen aanrader, dus.
Prima bedrijf zeer goede service aanrader
Het was even spannend toen ik besloot om een halve vakantiereis te maken naar het mooie Geleen in zuid-Limburg, maar het bleek de moeite meer dan waard! De auto die ik daar gekocht heb was zoals deze omschreven werd en kwam overeen met de foto’s. Ook de onderhoudsgeschiedenis was in orde. Dit typisch limburgse familiebedrijf, vader en zoon Reubsaet, bestaat hier al meer dan 40 jaar met een reden; ze hebben kennis van auto’s voornamelijk Daihatsu. Wat ik erg prettig vond is de 6 maanden bovag garantie, dat geeft een stukje zekerheid. Het schijnt dat ze met regelmaat occasions klaar maken voor klanten in het midden of zelfs het noorden van Nederland. Verwacht niet een heel warm welkom, als echte limburgers zijn ze een beetje wantrouwend richting iedereen die niet met de zachte G praat. Ik had een beetje het idee alsof ik zojuist hun allermooiste occasion kwam wegkapen. Eerlijk is eerlijk, de occasion was scherp geprijsd, maar niet zo laag dat je gaat twijfelen of er iets mis is met de auto. Enfin, na een klein testritje met eigen inspectiebeurt was ik overtuigd. Toen wat papierwerk ingevuld en ik kon weer richting boven de rivieren. Wat mij betreft een klein, eerlijk autobedrijf, die haar klanten niet voor de gek houdt. Mijn Ford Fiesta zoeft nog steeds heerlijk over het asfalt, de tijd zal leren of ‘ie dat zonder al te veel problemen zal blijven doen, maar vooralsnog heb ik daar geen zorgen over! Aanrader voor iedereen die de moeite wilt nemen om even heen en weer te reizen. Plak er een dagje Maastricht achteraan zou ik zeggen!
Tweede hands auto gekocht met uitstekende service en een gratis beurt met o.a. een nieuwe distributieriem. Nu terug voor APK en kleine beurt. Ik ben prima geholpen, geen uurloon in rekening geteld als bedankje.
Waardeloos! Vorig jaar auto gekocht! Hadden mij wel mogen vertellen dat de stuurbekrachtiging stuk was. Ik heb geen proefrit gemaakt! Auto stond tussen allemaal auto's in. Toen ik terug kwam van het pinnen, wat je daarbinnen niet kunt. Toen stond hij al rij klaargemaakt. En heb ik betaald dan maar. Toen ik het terrein afreed en net buiten de poort naar links draaide de weg op maakte de auto toch een raar en vreemd geluid, altijd met aan het stuur te draaien! Hij staat nu bij de garage maandag is die klaar. Nieuwe stuurbekrachtiging! En bedankt he! Ik heb u vandaag een mail gestuurd!
Wat een mafkezen ! Ze reken je gewoon geld voor het "uitlezen" terwijl het apparaat mijn auto niet kon uitlezen!? Dit terwijl ze een erkende partner waren van Daihatsu! Daarboven op denk ze vooral aan hoe ze hun zakken kunnen vallen! In tegenstelling tot auto diagnose service ads in Geleen die hielp mij door gratis advies te geven omdat hij zelf zij dat het uitlezen niet eens zin had! Daar boven op gaven ze me na het "uitlezen" maar niet heus. Dat mijn auto klaar was voor de sloop. Na het advies van ads heb ik de auto voor nog geen 135 gerepareerd. En kon ik mij auto gewoon weer gebruiken !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid