facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Paalman

Autobedrijf Paalman

Info

Autobedrijf Paalman is een algemeen garagebedrijf en als zodanig aangesloten bij de BOVAG en al sinds jaren een vertrouwde naam in Holten en omgeving.

Geschiedenis

Autobedrijf Paalman is een algemeen garagebedrijf en als zodanig aangesloten bij de BOVAG en al sinds jaren een vertrouwde naam in Holten en omgeving.
Wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen en Opel, maar leveren natuurlijk ook andere merken, zowel nieuw als gebruikt.
Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service op het gebied van reparatie en onderhoud, schadeherstel, APK-keuring, leenauto's en accessoires.



"Autobedrijf Paalman is een algemeen garagebedrijf en als zodanig aangesloten bij de BOVAG. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen en Opel, maar ook andere merken zijn aan ons toevertrouwd.Bij ons kunt u altijd terecht met vragen over uw auto, of het nu gaat om de aankoop, het onderhoud of de verkoop van uw auto. Kom gerust aan voor een bakje koffie en een goed advies."
Adres: Rijssenseweg 7, 7451 RC Holten
Telefoonnummer: 0548361047
Stad: Holten
Route: Rijssenseweg 7
Postcode: 7451 RC



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Rijssen, Eshuis Auto Holten, Autobedrijf Holten, Paalman Rijssen, Autobedrijven Raalte, Garage Laren, Autobedrijven Heeten, Rijssen auto occasion
Recensies
Geweldige ervaring in streektaal en lampje gewisseld
Prima en betrouwbaar onderhoud & reparatie door vader en zoon. Doen ook niet moeilijk als je voor complexere zaken een keer naar de merkgarage stapt. Vriendelijke service!
Auto gekocht bij dit bedrijf, super geholpen en zeer klant vriendelijk en behulpzaam!
vriendelijk personeel en goede service
Wordt er uitstekend geholpen.
Geweldige garage.
Prima garagebedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid