facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf op de Hoek

Autobedrijf op de Hoek

Info

Compleet, goed en betaalbaar. Wij doen alles voor uw auto!

Geschiedenis

In onze showroom vindt u een zo gevarieerd mogelijk aanbod van zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast ben u bij ons voor onderhoud aan het juiste adres. Ook kunt u gebruik maken van onze quick-service voor kleine werkzaamheden of reparatiewerkzaamheden. De auto wordt voor u in orde gemaakt, terwijl u onder een genot van een kopje koffie even wacht. Tevens is er een 24-uurs Tankstation, is van Staveren aan ons autobedrijf verbonden en beschikken wij over een carwash.

De carwash is open op:
Maandag t/m vrijdag van 08:00 - 21:00 uur
Zaterdag en zondag van 09:00 - 21:00 uur



"In 1977 werd het autobedrijf opgericht door familie op de Hoek. Sinds 2009 hebben wij ons aangesloten bij het Bosch Car Service concept waardoor Autobedrijf Op de Hoek nu een universeel autobedrijf is waar u terecht kunt voor het totaalpakket voor uw auto. Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunt u er vanuit gaan dat uw wens of probleem bij Autobedrijf Op de Hoek wordt opgelost.Eigenaar Meine-Jelle op de Hoek streeft naar een totaalpakket voor de autobezitter. Zo kunt u bij Autobedrijf Op de Hoek terecht voor zowel reparaties en onderhoud als APK-keuringen. Heeft u een speciaal verzoek of vraag? Wij staan voor u klaar."
Adres: Melkweg 1, 8531 NH Lemmer
Telefoonnummer: 0514-561616
Stad: Lemmer
Route: Melkweg 1
Postcode: 8531 NH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Review A6 Lemmer, Auto wasstraat Lemmer, Fiat 500 Lemmer, Klaaskamp Lemmer, Auto kopen, Goedkope Auto Lemmer, A6 auto Lemmer Marktplaats, Auto Lemmer a6
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruin Auto's Bruin Auto's 391 meter Vorige week een mooie Peugeot Boxer opgehaald welke word omgebouwd naar camper. Erg f...
Auto Schaap Lemmer Saab dealer, Volvo en Service alle merken Auto Schaap Lemmer Saab dealer, Volvo en Ser... 491 meter Prettige ervaring met de aanschaf van een gebruikte Saab 9-3 cabriolet. Vlotte commu...
A6.nl A6.nl 689 meter Schande dat dit bedrijf op het shirt van Danny Noppert staat. Service van niks. Auto ...
Auto Lemmer Auto Lemmer 3 km Na een zoektocht beland bij auto Lemmer, zeer vriendelijke man. Auto was precies wat ...
Autobedrijf Ozinga Lemmer Autobedrijf Ozinga Lemmer 3 km Snel geholpen, duidelijke communicatie over probleem, fijne garage
Recensies
Recentelijk hier een prachtige auto gekocht. Na aankoop bleken er een paar dingen niet helemaal goed te zijn. Na contact met de garage alles tot in de puntjes opgelost! Echt top service meer kan ik er niet van zeggen.
Klein foutje gemaakt door garage, kan gebeuren, direct keurig opgelost en nog extra service verleend! Klasse
Ik had geen 50ct bij me voor de automaat voor lucht voor de banden; ik mocht de werkplaats inrijden en daar vulden ze de banden. Top! Bedankt voor zo’n aardige service.
Vriendelijke mensen en mooie auto's
Heel keurig geholpen, auto werd al op naam gezet terwijl ik alleen telefonisch had doorgegeven dat de deal wel door kon gaan. Echt verrassend!
Fijn bedrijf, we konden onze oude auto gemakkelijk inruilen voor een redelijke prijs. De ford mondeo die we hebben gekocht bevalt uitstekend. We zijn vriendelijk en netjes geholpen. En puike garage.
Geen grote collectie, zag er wel verzorgd uit.
In december even naar Eindhoven voor een kookplaat op te halen, voor lemmer een band die leeg loopt op display. Eerste afslag er af, bij garage op de hoek even gecontroleerd. Bleek een lek te wezen, advies reserve band er op en dan naar eindhoven. Zo gezegd zo gedaan. Einde verhaal, wat zijn de kosten? Ben je gek service van de zaak wordt er gezegd. Zo’n bedrijf verdiend een grote pluim, dat zie je nergens meer. Ik vond dat dit wel even vermeld moest worden. Garage de hoek , super service, top. Hartstikke bedank.
Naar volle tevredenheid "oude" auto ingeruild en andere auto aangeschaft. Na een paar maanden kwamen een paar puntjes naar boven. Deze zijn in de garantietermijn prima opgelost. Aanrader voor onderhoud en eventuele aanschaf andere auto.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid