facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Okken

Autobedrijf Okken

Info

Hét allround autobedrijf, midden in Drenthe. Nieuw of gebruikt, privé of lease, wij verkopen en dragen zorg voor optimaal onderhoud, inclusief tanken en wassen.

Geschiedenis

Hét allround autobedrijf, midden in Drenthe. Nieuw of gebruikt, privé of lease, wij verkopen en dragen zorg voor optimaal onderhoud, inclusief tanken en wassen.



"Ouderwetse service in moderne techniek! Zo luidt ons motto! Een goede service en een persoonlijke benadering staan bij Autobedrijf Okken hoog in het vaandel. Wij hebben altijd een ruim aanbod van occasions in Gieten in alle soorten en maten. Bij Autobedrijf Okken kunt u zowel terecht voor een betrouwbare gebruikte auto als voor een nieuwe auto . Wij zijn aangesloten Bovag autobedrijf. In onze moderne werkplaats wordt zorgvuldig aan uw auto, camper of bedrijfswagen gewerkt. Betrouwbaarheid en zekerheid staan daarbij voorop! Bij ons kunt u ook terecht om te tanken bij het shell tankstation en in onze wasstraat om uw auto er weer netjes schoon uit te laten zien. Graag tot ziens bij autobedrijf Okken aan de Oelenboom 8A in Gieten."
Adres: Oelenboom 8a, 9461 VA Gieten
Telefoonnummer: 0592-261225
Stad: Gieten
Route: Oelenboom 8a
Postcode: 9461 VA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Buist Gieten, Shell Okken Gieten, Auto's Gieten, Feijen Gieten, Doorten Gasselte, Autobedrijf Prins Gieten, Autobedrijf Assen, Buist auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shell Shell 28 meter Net hier getankt en 2 broodjes gehaald, ik had een Italiaanse bol en mij man een pist...
Shell Shell 175 meter Aan de wasstraat mijn auto gewassen.
Recensies
Auto heen gebracht i.v.m. probleem met de voorstoelen. Hier kon helaas weinig aan gedaan worden en anders tegen zeer hoge kosten. Okken heeft geadviseerd deze kosten te besparen omdat het probleem nog wel eens terug kon komen. Bij het ophalen van de auto niks hoeven te betalen, super service! Aanrader.
Fijne vriendelijke man die ons te woord stond en onze vragen beantwoordde. Proefrit gemaakt en de koop gesloten. Zelf de verzekering was snel geregeld. Wanneer we weer een auto zoeken zullen we zeker hier komen kijken en informeren.
Blij dat ze gisteren mijn lamp hebben vervangen! En met uitrijden ging olielampje branden en gelukkig konden ze dat ook meteen doen! Top blij mee!
Zeer aangenaam om hier te komen. Hier hoef je niet te vragen om service en vriendelijkheid maar dat zit standaard "in het pakket"! Onze bus past net in de wasstraat en de mederwerker zet die er gewoon ff in als je dat zelf spannend vindt. No problem. Weer naar huis met een blij gevoel EN een schone bus voor de belachelijk lage prijs van 10 euro ! Ga zo door team Okken !
Auto op slot gedaan, terwijl de sleutels nog in de auto lagen. Niet erg handig ;- De dichtstbijzijnde autogarage was autobedrijf Okken. Hen gevraagd of ze mij konden helpen en binnen 10 minuten was er een heel vriendelijke medewerker om mij te helpen. Na 5 minuten kon ik de auto weer in. Super service!!!
Heb vaker de Briljant wasprogramma, maar bij de laatste keer waren de velgen niet helemaal schoon. Er waren nu ook een personen minder dan de vorige keer. Minder personen beetje haast werk te kosten van de kwaliteit.
We hadden op vakantie een kapotte accu en konden hier super snel geholpen worden. Vriendelijk personeel. En redelijke prijs.
Zeer lange wachttijden wasstraat. Mag wel een moderner wasstraat komen. Vind dit niet prettig zo lang, meet dan 25 minuten te moeten wachten.
in eerste instantie wel tevreden over aankoop auto. Auto gekocht met nieuwe APK na ongeveer 150 km viel de auto in meerdere storingen.. Nou moet ik vermelden dat ik de auto zo meegenomen heb zonder onderhouds beurt .Maar wel met nieuwe APK. Echter als blijkt dat èèn van de storingen na de apk en slechts 150 km gereden te hebben remblokken vervangen is die Apk niet de juiste geweest. Bij nadere visuele nspectie op de remblokken bleek dat zowel de voorremblokken als de achterremblokken vervangen moesten worden. Bij een jaarlijkse APK zou er een aantekening op mijn APK rapport komen te staan .remblokken vervangen.. Ben niet iemand die hierover verder zeurt echter vindt het wel de moeite waard om het te vermelden.
Redelijke garage, met vriendelijk personeel. Zeker voor de aanschaf van een occasion een bezoekje waard. enige kanttekening, het is een garage waar je flink moet betalen voor kwaliteit. De reparaties zijn keurig, maar kost ook wat. Deze garage vervangt liever een onderdeel dan kijken naar alternatieven. Voordeel hiervan, u staat minder langs de kant van de weg met pech. Nadeel niet alle reparaties zijn altijd direct nodig of goedkoop. In mijn persoonlijke ervaring geven ze het advies vervang brandstofpomp van mijn bedrijfsauto. Nu bijna 2 jaar later, rijdt de auto zonder problemen nog met de oude brandstofpomp. Ook andere reparaties waren niet altijd nodig. Desondanks maakt de vriendelijkheid van de eigenaar en sommige personeelsleden veel goed. Ook verkoper Thomas heeft altijd wel een paar leuke auto's staan voor een eerlijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid